Antena Căutare

"Eu mă uit la el și îmi privesc moartea". Melcul amuzant l-a exasperat pe Bendeac. Juratul s-a întins pe scenă, să îi țină companie: "Melcule, ridică-te și umblă!"

Prima ediție este una foarte intensă și la nivelul prezențelor apărute pe scenă. De data aceasta a venit momentul Melcului... cel amuzant. Sau nu prea!

Prima ediție este una foarte intensă și la nivelul prezențelor apărute pe scenă. De data aceasta a venit momentul Melcului... cel amuzant. Sau nu prea!

Mihai a trecut de la disperare, furie, indignare, la îngrijorare, mai ales când melcul s-a blocat și a spus că nu are umorul la el: "Nu se poate, oamenii din aceasta echipa nu te-ar fi lasat sa intri pe scena in costumul asta, care stii... e un costum.. amuzaaant. Heeeei, esti haios", l-a ironizat Bendeac .

”Bă baiatule, tu realizezi unde s-a ajuns în această emisiune? Tu înțelegi că este maximum de agonie pe care eu îl pot îndura? Voi realizați asta?”, a strigat actorul exasperat.

Și, bineînteles, nu a luat niciun Like.

Iubita lui Bendeac, pe scena iUmor: "Mi-am dat seama de iubirea lui, din prima seară". Juratul nu a mai rezist... Coco Marinescu aka Vanghelie s-a reinventat! Este atât de bun, încât fac alții stand-up comedy pentru el: "Vrei să ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x