Antena Căutare

Finala iUmor 2020. Gabriela Porumbacu, bruneta care a stârnit cele mai multe râsete în public

Gabriela Porumbacu, cea mai înaltă concurentă din finala iUmor sezonul 9 a urcat pe scenă cu un număr spectaculos, care i-a făcut pe toți să râdă.

În audiții, Gabriela Porumbacu a venit să vorbească pe scena iUmor "despre cel mai mare complex al ei"- înălțimea, iar acest număr i-a adus succesul și a mers direct în marea finală, unde competiția este una strânsă, iar juriul este mult mai dur și strict în privința momentelor de stand-up comedy.

Frumoasa brunetă cu o înălțime de 1m 85cm a făcut spectacol și în finală, iar Bendeac și Delia i-au apreciat în totalitate curajul și numărul.

Gabriela Porumbacu și-a pregătit momentul pentru marea finală iUmor, care i-a luat câteva săptămâni bune. Aceasta a scris și a rescris textul de mai bine de 10 ori, însă a rămas la o variantă finală a materialului, într-un final.

Citește și: Gabriela Porumbacu a venit să vorbească pe scena iUmor "despre cel mai mare complex al ei"

Gabriela Porumbacu a primit o avalanșă de aplauze

Concurenta a urcat pe scenă vizibil emoționată, însă acest sentiment a dispărut rapid după ce a spus prima glumă.

Gabriela Porumbacu vrea să câștige marea finală iUmor și crede că poate reuși acest lucru prin numărul ei de astă seară. Aceasta a făcut un moment spectaculos, iar la final publicul a ținut neapărat să o aplaude pentru ceea ce a făcut pe scenă.

Citește și: Cine este Gabriela Porumbacu de la iUmor, bruneta care a ajuns direct în finală. A slăbit peste 60 de kilograme​

Concurenta nu a avut energia la care se așteptau jurații, însă numărul de stand-up comedy a fost unul bun, complex și unic.

Tânăra de 24 de ani a luat 2 x LIKE din partea lui Delia și a lui Mihai Bendeac, iar un DILIKE din partea lui Cheloo.

Gabriela nu este dezămăgită că nu merge la votul publicului. Aceasta a mărturisit că s-a bucurat de experiență și acest lucru contează cel mai mult pentru ea.

Finala iUmor 2020. Mădălin Ghioc a venit pe scenă cu un număr spectaculos, care a surprins jurații... Finala iUmor 2020. Jasmina Negrea, număr de stand-up care l-a surprins pe Mihai Bendeac: "Plângi?"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x