Antena Căutare

George n-a mers direct la Țintă, iar momentul lui a fost un fiasco. „Prietene, n-are rost să te mint. N-ai fost destul de bun!”

Excluderile continuă la Marea Finală iUmor. Jurații sunt mai exigenți ca oricând, iar concurenții cad pe capete. Următorul pe listă: George Țință

Excluderile continuă la Marea Finală iUmor. Jurații sunt mai exigenți ca oricând, iar concurenții cad pe capete. Următorul pe listă: George Țință.

Și ca un făcut, tot un număr de stand up i-a adus eliminarea. Glumele n-au prins foarte bine, chiar dacă au fost momente plăcute pe parcursul numărului pregătit de George pentru ultimul act la emisiunii de umor.

Cheloo, în stilu-i caracteristic nu l-a menajat pe concurent și i-a transmis că nu a fost așa cum și-ar fi dorit, așa că drumul lui George s-a încheiat după acest număr.

Relaxarea e secretul... eșecului. Bendeac, necruțător: „Ai crezut că dacă faci un simplu act de prezență, o să ne convin... Fetele sunt la putere! Maria Popovici și-a dezarmat jurații: „Eu fac asta pentru că n-am viață. Mă uit mereu și nu mă sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x