Antena Căutare

HOOOT! I se spune ”Fundista” și e maestră în dansul ”twerk”! Federica LaPondi smulge trei de ”DA” și multe priviri masculine

Federica Lapondi pășește pe scenă. I se spune ”Fundista”. Motivul? E profesoară de twerk în Italia, țara sa natală și a venit să-și prezinte numărul la ”iUmor”. 

Federica Lapondi pășește pe scenă. I se spune ”Fundista”. Motivul? E profesoară de twerk în Italia, țara sa natală și a venit să-și prezinte numărul la ”iUmor”.

Dar stați așa că începe și pare că are un stil de interpretare diferit, neobișnuit, astfel că provoacă dezbateri aprinse. Cheloo și Bendeac s-au apărat extrem de exigenți în primă fază, însă Delia reușește să facă lumină.

”Orice corp are frumusețea lui, iar twerk-ul este foarte solicitant, trebuie să știi ce mușchi să folosești și, mai ales cum, nu este deloc atât de simplu pe cât ar putea părea”, le explică Delia colegilor de jurarizare. Și da, s-au convins!

Astfel că Federica La Pondi, cu al său dans demențial, pleacă acasă cu trei de ”DA”.

DESCARCĂ APLICAȚIA ȘI VOTEAZĂ-ȚI FAVORITUL!

Ajunsă în această toamnă la cel de-al IV-lea sezon, emisiunea iUmor a debutat în martie 2016 la Antena 1. Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sunt cei trei jurați în fața cărora sute de umoriști din întreaga lume și-au prezentat cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație.

Fiecare dintre cele trei vedete își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie, care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia „iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

A venit și a fugit înainte să intre pe scena iUmor. El este ”Vai de p*** mea!”, cel mai nou personaj din serialul lui Be... Ce, Cheloole, nu ți-a plăcut de nea Mihai Marin? ”Când am început să cânt, au început și măgarii să urle”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x