Antena Căutare

iUmor sezonul 16, 21 aprilie 2024. Andreea Diță revine pe scenă cu un text shakeasperian. Natanticu: „Ce cojones aveai pe scenă”

Andreea Diță a revenit, pentru a patra oară, pe scenă pentru a se distra. De această dată simte că textul îi este potrivit și că este lucrat foarte bine. Acesta este în notă shakeasperiană.

colaj andreea diță pe scena iumor, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! În fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Fiecare vot contează!

„Am venit să mă distrez și să fiu ridicolă”, mărturisește Andreea Diță înainte de a intra pe scenă.

„Simt așa, actoricește vorbind, că pot să dau mai mult din mine”, spune tânăra.

Citește și: Magicianul Robert Tudor, super show de magie pe scena iUmor. Cosmin Natanticu: „Nu se poate, o sa creadă lumea că ne-am vorbit!”

iUmor sezonul 16, 21 aprilie 2024. Andreea Diță revine pe scenă cu un număr în notă shakeasperiană. Cosmin Natanticu: „Ce cojones aveai pe scenă și aici zici că ești bunică-mea”

Numărul de umor al tinerei integrează și tragedia shakeasperiană. Hamlet poate fi rescris în 2024.

„Mult zgomot pentru nimic”, conchide Andreea.

Citește și: iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Emil Rengle iese din zona de confort. Cătălin Bordea: „Eu cred în libertatea umorului”

Andreea Diță, jurizare în ediția din 21 aprilie 2024 la iUmor

„Avem nevoie și de puțină cultură”, susține Cătăli Bordea.

„N-ai încredere în tine sau în textul ăsta?” o întreabă Cosmin Natanticu.

„Când vin aici nu mai iese la fel”, susține Andreea. „Putea să fie și mai mișto.”

„E o problemă de text, jur”, îi spune Cheloo. „Eu am evitat piesa originală, e un mister pentru mine. Ce ai făcut tu astăzi e rău.”

Juratul a numit momentul tinerei „curs de dezvoltare personală în domeniul pompelor funebre”.

Citește și: iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Musco Cosimo trezește nostalgii în rândul juraților. Delia: „Hai să fim nebuni nonagresivi”

„A pus mai mult preț pe faptul că ea știe ce se întâmplă în Hamlet decât pe glumele pe care ea voia să le facă pe lângă”, precizează Cosmin Natanticu în culise.

„Tu ai o energie, ești foarte bine, ai flow”, îi transmite Natanticu.

„Ești foarte mișto tu ca om. Găsește-ți niște chestii, fă niște lucruri care să te pună în valoare”, îi recomandă Delia.

„Eu îți recomand să vii a cincea oară și să vii cu povești despre tine”, completează și Cătălin Bordea.

Cosmin Natanticu a mers în culise alături de Andreea pentru a o consola. Tânăra a fost copleșită de emoții.

„Ce cojones aveai pe scenă și aici zici că ești bunică-mea când mă vede o dată la șaișpe ani”, spune juratul.

Astfel, Andreea Diță a primit un like, de la Cosmin Natanticu, și trei dislike-uri, de la Delia, Cătălin Bordea și Cheloo.

Citește și: iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Ion Chirtoacă își arată vulnerabilitatea. Cheloo: „Poate fi prezentat cu succes la înmormântări”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omulcu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 16, 21 aprilie 2024. Eric Leclerc, moment senzațional pe scenă. Delia: „Așa putea fi Bordea dacă avea păr”... Alina și Cristin Tomi s-au calificat în finala sezonului 16 iUmor. Delia: „Mi-a plăcut foarte mult momentul acesta”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x