Antena Căutare

Ionuţ Rusu o impersonează pe Diana Șoșoacă, în cea mai nouă ediţie iUmor, difuzată duminică, ora 20:00, pe Antena 1

Cea mai nouă ediţie iUmor, difuzată duminica aceasta, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY, îl aduce în faţa juriului şi al telespectatorilor pe Ionuț Rusu, în calitate de invitat special, care o va impersona pe nimeni alta decât pe Diana Șoșoacă.

Ionuţ Rusu o impersonează pe Diana Șoșoacă, în cea mai nouă ediţie iUmor, difuzată duminică, ora 20:00, pe Antena 1 Galerie
Ionuţ Rusu o impersonează pe Diana Șoșoacă, în cea mai nouă ediţie iUmor, difuzată duminică, ora 20:00, pe Antena 1 | Antena 1

Comediantul revine pe scena iUmor cu un număr savuros, care le va oferi celor din faţa micilor ecrane o doză generoasă de râs.

Citește și: Sasha Ciobanu s-a calificat în finala sezonului 16 iUmor

Jurații s-au bucurat să îl revadă pe scena iUmor pe Ionuț Rusu

Jurații s-au bucurat să îl revadă pe scena iUmor pe Ionuț Rusu, al cărui număr despre rugăciunile din România a rămas cel mai vizualizat moment din istoria iUmor, cu peste 17 milioane de vizualizări pe Youtube:

„Viața mea s-a schimbat total, odată cu prima apariție pe scena iUmor, iar participarea la această emisiune a fost una benefică pe toate planurile, și pe cel personal, și pe cel profesional. Clipul respectiv a devenit unul dintre cele mai virale momente de la iUmor, niciun român nu m-a întrecut”, mărturisește Ionuț Rusu.

„Mie nu-mi place personajul, dar el joacă excepțional, o interpretează foarte bine!”, a declarat Cătălin Bordea, iar Cheloo a completat: „Este un actor și un stand-upper foarte, foarte bun!”.

Despre ce este vorba și cum a reușit comediantul să stârnească un val de reacții din partea juriului și a tuturor celor aflați în sală, telespectatorii vor afla urmărind cea mai nouă ediție iUmor, difuzată duminica aceasta, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Cel de-al 16-lea sezon iUmor continuă în fiecare duminică, de la 20.00, pe Antena 1! Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, de la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite demonstrații de talent.

Citește și: iUmor sezonul 16, 10 martie 2024. Daniel Oldaker face un show delicios. Cosmin Natanticu: „N-am știut că se poate folosi și așa”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omulcu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Sasha Ciobanu s-a calificat în finala sezonului 16 iUmor... Kalin Brothers, vedetele momentului pe TikTok, urcă pe scena iUmor, duminică de la 20:00. Delia: „Vă ador!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x