Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Artwerk Crew, numărul de twerk la care Natanticu și-a cerut scuze de la poza cu Lizi

Artwerk Crew este un ansamblu de dansuri din Cluj. Fetele au luat cu asalt scena de la iUmor, încingând atmosfera.

iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Artwerk Crew, numărul de twerk la care Natanticu și-a cerut scuze de la poza cu Lizi Galerie
iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Artwerk Crew, numărul de twerk la care Natanticu și-a cerut scuze de la poza cu Lizi | Antena 1

Ansamblul de dansuri foarte populare a luat cu asalt scena iUmor. „ARTĂ” este cuvântul care cred fetele că descrie cel mai bine ansamblul lor. Din echipă fac parte cinci tinere pasionate de dans și mișcare.

Pentru a nu cădea în orice fel de ispită, Emi îi aduce lui Natanticu un portret al soției înainte de a intra fetele pe scenă. Acesta a stat tot momentul asuns după portret, sărutând imaginea soției sale.

Citește și: iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Alex Cazacu, numărul care a stârnit primele certuri între jurați: „Nu e telenovelă aici!”

iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Artwerk Crew, dansul incendiar de pe scena de comedie: „Ce de bucuțe!”

Artwerk Crew a descrețit frunțile juriului. Atât mișcările lor, cât și ținutele i-au ținut antrenați pe toți cei din juriu, dar și publicul. În ciuda dezaprobării lui Cheloo, clujencele au antrenat sala.

Acestea au încins atmosfera, încântându-i pe toți cei prezenți. Ele au dansat lasciv, având pe fundal un colaj din diferite stiluri de muzică.

Citește și: iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Lucian Tudora a fost surpriza serii! Ce s-a întâmplat după ce și-a terminat oficial numărul

„Am crezut că e un număr de recuperare medicală mai mult”, mărturisește Cheloo. Acesta a plecat de la masă, deoarece i s-a părut jignitoare muzica aleasă de cele cinci fete pentru momentul lor de pe scenă.

„Ce de bucuțe”, a exclamat entuziasmată Delia. Aceasta a fost încântată de mișcările fetelor și de costumele alese. Chiar a comentat cât de dificilă este tehnica acestui stil de dans.

Citește și: iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Izabela și Andrada Tripon au indus publicul în eroare. Bordea, fermecat de una dintre ele

În scurt timp s-a trecut și la jurizare

Bordea s-a arătat curios de interesul fetelor față de twerk. „Pe mine nu m-a interesat numărul”, recunoaște Cătălin Bordea, dar a fost interesat să afle mai multe despre tehnici de dans și fetele din ansamblu.

Cosmin Natanticu recunoaște că nu a putut să urmărească foarte atent momentul, finul său aducându-i portretul Lizei pentru a nu ”cădea în ispită”.

Astfel că, Artwerk Crew a primit trei like-uri, de la Delia, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, și un dislike de la Cheloo.

Citește și: iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Ruxandra și Roxana s-au luat la bătaie pe scenă. Motivul a fost unul complet neașteptat

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Alexandru Țiproc a revenit cu o nouă invenție: mașina antistres, care te scapă de i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x