Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Bogdan Botez, numărul la care Bordea și Natanticu au jurizat în timp ce au făcut genuflexiuni

Bogdan Botez a dezvăluit că face sport de aproximativ 25 de ani și, de-a lungul timpului, a îmbinat mai multe stiluri.

iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Bogdan Botez, numărul la care Bordea și Natanticu au jurizat în timp ce au făcut genuflexiuni Galerie
iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Bogdan Botez, numărul la care Bordea și Natanticu au jurizat în timp ce au făcut genuflexiuni | Antena 1

Bogdan Botez este asistent de sensei, iar momentul său a combinat artele marțiale și umorul, la momentul inițial de încălzire acesta a adus cu sine și o aerotermă.

„Nu știu dacă jurații sunt pregătiți să vadă o astfel de reprezentație”, mărturisește înainte de a intra pe scenă.

Citește și: iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Vlad Olteanu, aspru jurizat de Cosmin Natanticu. Au avut loc scene rar întâlnite la iUmor!

iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Bogdan Botez, reprezentația stângace de arte marțiale

Bogdan Botez este asistent de sensei și are centura albastră în arte marțiale. Momentul său a combinat artele mațiale și umorul, punând accent mai degrabă pe umor, și mai puțin pe strictețea artelor marțiale. Juriul a fost amuzat de glumele senseiului, iar publicul l-a aplaudat furtunos.

Citește și: iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Alexandra Moise, chelnerița care a primit o ofertă de angajare din partea lui Cătălin Bordea

Viteza, forța și capacitatea energetică au fost principalele ”unelte” ale lui Bogdan pentru a-și realiza numărul din această ediție.

În scurt timp s-a trecut și la jurizare

Lui Cosmin Natanticu i s-a părut inovator momentul, poate tocmai datorită momentelor absurde: „Au fost atât de absurde.”

Cătălin Bordea îi spune ușor contrariat: „E ca și cum ai luat locul 3 și spui că asta ai vrut.”
Deliei i-a plăcut că nu a introdus în numărul său și elemente profi din artele marțiale, că a lăsat totul la nivelul comic.

Cheloo le-a amintit lui Cătălin Bordea și lui Cosmin Natanticu faptul că trebuie să îl jurizeze pe Bogdan Botez făcând genoflexiuni.

Citește și: iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Fils de Flute, francezul care i-a trezit interesul Deliei. A făcut show total pe scenă

Cătălin Bordea l-a felicitat și pe ajutorul lui Bogdan, pe Alexandru. „A fost o stupizenie completă.” Acesta i-a recomandat să „dea pe bune” data viitoare. „Pentru noi ești un adevărat jedi al umorului”, îi spune în încheiere.

Deliei i-a plăcut ideea și i s-a părut simpatică. Iar Cheloo a apreciat că Bogdan face sport, artele marțiale fiind preferatele lui.

Bogdan Botez a primit două like-uri, de la Delia și Cosmin Natanticu și două dislike-uri, de la Cătălin Bordea și Cheloo.

Citește și: iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Loreta Nicolai, „picătura chinezească” de pe scena iUmor. S-a lăsat cu nervi la masa juriului

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Luca Udățeanu, puștiul de 18 ani care a ținut piept jurizării aprige a lui Cheloo: ... iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Baba Anxi a băgat anxietatea în juriul iUmor. Cheloo: „A lansat un val de teroare!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x