Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Alex Cazacu, numărul care a stârnit primele certuri între jurați: „Nu e telenovelă aici!”

Alex Cazacu a stârnit o serie de reacții neașteptate din partea juraților celui mai nou sezon iUmor. Deși intenția lui a fost să își „testeze” materialul pe scena de comedie, prestația sa nu a fost pe placul lui Cătălin Bordea. Iar Cosmin Natanticu a sărit în apărarea concurentului. Ce a urmat!

iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Alex Cazacu, numărul care a stârnit primele certuri între jurați: „Nu e telenovelă aici!” Galerie
iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Alex Cazacu, numărul care a stârnit primele certuri între jurați: „Nu e telenovelă aici!” | Antena 1

În clipul de prezentare, Alex Cazacu s-a descris ca fiind un comediant și scriitor și speră că textele sale vor fi „gustate” și de către cei patru jurați: „Scriu foarte mult, în general umor, pentru filme, seriale. Am o emisiune online: <<Ușor picant>> se numește. Bordea și Natanticu sigur mă cunosc. Peste tot unde s-a putut, mai ales că industria este foarte mică, am încercat să dau din coate. Să vedem și aici... Dacă o dau rău, mă las de stand-up!”

Iar, ca să îl încurajeze, Emi și Cuza i-au spus că au încredere în el: „Ai experiență! Cred că e o chestiune de text, atât. Să n-ai deloc emoții! Hai la scenă!”

Citește și: iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Andreea Iasmina Ciocan, pretendentă la inima lui Cătălin Bordea: "E drăguțel"

iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Alex Cazacu a stârnit reacții neașteptate la masa juriului

Alex Cazacu și-a început materialul pe scena iUmor, arătând că „și-a făcut temele” și știe la ce fel de emisiune a venit: „Am tot citit comentariile de la emisiune, ca să văd care este publicul țintă și tot vreau să fiu sincer. Eu nu ascult manele, dar nu vreau să îi blamez pe cei care o fac și, pentru cei care ascultă, <<a blama>> înseamnă a vorbi de rău, a fi dușman.”, replică care a stârnit aplauzele în sală, inclusiv pe cele ale lui Cheloo.

Cu un început promițător, concurentul a continuat cu tot felul de ironii la adresa sa și a relației pe care o are: „Am o iubită și uneori mă întreb ce vede la mine, dacă e mulțumită de corpul meu și o parte mică din mine îmi spune că nu e. Dar facem foarte multe chestii, ne înțelegem bine, unii oameni chiar ar spune că s-a mutat la mine. Nu și ea... că asta ar însemna să plătească chirie. Și în timp ce NU se muta la mine, și-a adus, întâmplător, toate obiectele pe care le deține. Așa mai face ea. Ca bărbat e foarte greu când intri într-o relație, mai ales când nu vrei, că nu mai poți să-ți faci toate tabieturile. Eu, de exemplu, nu mai pot să merg la toaletă cu ușa deschisă. Asta îmi plăcea mie! Mă aducea foarte aproape de natură.”

Materialul său nu i-a impresionat prea tare pe jurați: „Mie mereu mi-au părut ca un etern adolescent care vrea să facă asta. Ceva lipsește.”, a jurizat Cătălin Bordea, iar Cosmin Natanticu i-a atras atenția concurentului că lipsa de experiență își spune cuvântul în prestația sa: „Mai trebuie lucrat la material. Ai mai fost la iUmor?”, dar nici bine nu a pus întrebarea, că Bordea a intervenit rapid: „Eu mor cu asta! De 15 sezoane tot aud întrebarea asta! Dar poți să vezi la televizor despre ce este vorba! Nu mai fi surprins, vino aici și dă tot!”

Iar, în scurt timp, jurizarea a fost acaparată de o discuție contradictorie între Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu: „Ascultă-mă și pe mine! Tu ai fost vreodată la un concurs? E diferit! (...) Bordea nu a fost niciodată la un concurs să vadă ce înseamnă să fii la televizor să știi că depinzi de un juriu și, în spatele lor, un public care e plătit și nu știi dacă râde pe bune sau îi dă unul un semn.”, a spus deranjat Cosmin Natanticu.

Pentru că simțea că pierde controlul discuției, Cătălin Bordea s-a ridicat în picioare: „Nu contează fețele neprietenoase din public! Când te duci într-un club sau într-un bar sau într-o sală de spectacole, mai sunt oameni neprietenoși în public. N-are importanță! Te uiți peste ei!”

Într-un final, Cheloo a luat atitudine și a trecut la jurizare: „Emisiunea asta nu e telenovelă!”. Alex Cazacu a primit un singur like din partea Deliei și trei dislike-uri din partea lui Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu și a lui Cheloo.

Citește și: iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Dedos Bailarines a impresionat cu un număr inedit de dans: "Trebuie să am grijă cu mâna"

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Izabela și Andrada Tripon au indus publicul în eroare. Bordea, fermecat de una din... iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Măicuța Cosmică s-a ales cu o cerere în căsătorie din partea lui Cheloo: „Acceptaț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x