Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Izabela și Andrada Tripon au indus publicul în eroare. Bordea, fermecat de una dintre ele

Una visătoare și alta realistă, gemenele Izabela și Andrada Tripon au creat pe scena celui mai nou sezon iUmor un număr la care jurații nici că se așteptau. Iar reacția lui Cătălin Bordea a fost una de vis. Iată ce propunere i-a făcut juratul uneia dintre ele!

iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Izabela și Andrada Tripon au indus publicul în eroare. Bordea, fermecat de una dintre ele Galerie
iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Izabela și Andrada Tripon au indus publicul în eroare. Bordea, fermecat de una dintre ele | Antena 1

Gemenele Izabela și Andrada Tripon sunt din Vatra Dornei, Suceava, și adevărul este că reușesc să inducă în eroare pe oricine. Ingineri de meserie, fetele au dovedit că pot avea și umor, iar reacția juraților, când le-au văzut pe ambele pe scenă, a făcut toți banii.

Însă, surprizele nu s-au oprit aici, pentru că Izabela și Andrada au pregătit un număr tare simpatic, prin care au vrut să arate că, deși sunt gemene, pot fi destul de diferite. Iată care i-a atras, în schimb, atenția lui Cătălin Bordea!

Citește și: iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Elastique a stârnit o criză de râs din primele secunde. Bordea i-a strâns mâna cu respect

iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Gemenele Izabela și Andrada Tripon, momentul la care jurații nu se așteptau

Fără ca nimeni să se aștepte la ce avea să urmeze, Andrada Tripon a urcat singură pe scenă iUmor și a dezvăluit că nu a pregătit un text de comedie, dar are câteva poezii pe care ar vrea să le recite. Însă, pentru că a uitat versurile, a cerut să își aducă foile din culise. Zis și făcut, s-a întors, dar fără foi, dezvăluind că și-a adus aminte, între timp, ce trebuia să zică. Dar realitatea era că pe scenă nu se întorsese ea, ci Izabela, sora ei geamănă.

În timp ce Izabela recita următorul vers în fața juraților, Andrada și-a făcut din nou apariția în platoul de comedie. În acel moment, jurații au făcut ochii mari: „Mi-a răspuns Moș Crăciun la scrisoare!”, a strigat Cătălin Bordea.

Pe urmă, gemenele și-au continuat numărul de autoironie, tachinându-se reciproc pe baza diferențelor dintre ele: „Sora mea nu este deloc romantică. Să vă spunem un secret: noi nu suntem gemene! Iar dintre noi, eu sunt partea mai romantică, iar ea este partea mai indiferentă. Singurul lucru care chiar este evident la noi este că vorbim mult și în același timp.”, a spus Andrada Tripon, iar Izabela a completat:

„Eu sunt un pic mai serioasă, mai realistă, iar Andrada e mai cu picioarele în aer. (...) Ți-am mai spus de atâtea ori! Singurul loc în care te vor duce poeziile tale sunt în sărăcie”. Iar Cuza a reacționat, din culise: „Zici că e lupta zilnică din capul meu!”

Pragmatică din fire, Izabela îngâna fiecare vers pe care sora ei încerca să îl transmită pe scena iUmor. Jurații au râs copios la schimbul de replici acide dintre cele două: „Am zis că ești o plictisitoare cu relația ta stabilă. Tu ai început să te legi de fiecare cuvânt pe care eu îl zic. Atunci hai să ne batem!”, iar, spre surprinderea tuturor, gemenele s-au luat în brațe.

După ce și-au încheiat numărul, Cătălin Bordea a lansat o discuție cât se poate de interesantă pentru publicul iUmor. După ce le-a deslușit personalitatea, juratul s-a arătat interesat de Andrada, cea cu „o fire boemă, plăcută și romantică”, așa cum el a descris-o. La rândul său un romantic incurabil, Cătălin Bordea i-a făcut o propunere sub formă de versuri: „Andrada, dacă ai fi cu mine, te-aș iubi toată ziua, chiar și noaptea toată!”.

Deși Cheloo a avut și câteva comentarii la adresa materialului lor: „Trebuia să folosiți prostia bărbatului și să creați un număr interesant de ce vreți voi”, Cătălin Bordea, în schimb, a reiterat faptul că a râs copios la poeziile Andradei. Surorile au primit trei like-uri din partea Deliei, lui Cătălin Bordea și a lui Cosmin Natanticu și un dislike din partea lui Cheloo.

Citește și: iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Adina Velica, numărul de stand-up care a stârnit râs copios la masa juriului: "Sunt proastă"

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Lucian Tudora a fost surpriza serii! Ce s-a întâmplat după ce și-a terminat oficia... iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Alex Cazacu, numărul care a stârnit primele certuri între jurați: „Nu e telenovelă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x