Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Alexandra Moise, chelnerița care a primit o ofertă de angajare din partea lui Cătălin Bordea

Alexandra Moise a venit la iUmor și a pus în scenă mai multe tipologii de ospătari. După ce și-a executat numărul, concurenta s-a ales cu o ofertă de muncă din partea lui Cătălin Bordea, în timp ce Cheloo a făcut o dezvăluire interesantă despre tatăl său.

iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Alexandra Moise, chelnerița care a primit o ofertă de angajare din partea lui Cătălin Bordea Galerie
iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Alexandra Moise, chelnerița care a primit o ofertă de angajare din partea lui Cătălin Bordea | Antena 1

În clipul de prezentare, Alexandra Moise a spus despre ea că este barman, iar la iUmor a venit după ce și-a dat seama că una din ideile sale de promovare a prins tare bine la public:

„Noi am început pe pagina noastră să facem niște TikTok-uri. Am început cu filmulețe cu cocktailuri până am văzut eu un filmuleț de la niște tipi din Turcia, cu narghilea spartă. I-am făcut șefului meu propunerea și a fost de acord. A prins. Am spart patru narghilele și sunt foarte mândră de treaba asta. Datorită filmulețelor noastre am ajuns să-mi iau inima în dinți să vin și la iUmor.”

Dar pentru că în culise și-a făcut apariția Sabina, care a avut și ea un rol important în sceneta din această seară, lucrurile s-au precipitat. Domnișoara brunetă a reușit să acapareze imediat atenția, în special pe cea a lui Cuza: „Eu am și față de prost când îmi place de cineva!”.

Momentul a mers și mai departe, iar Emi l-a chemat pe Cătălin Bordea să intervină. Juratul și-a intrat imediat în rol: „Vrem să vă anunțăm că băiatul ăsta este total neserios și un vrăjitor înnăscut. Nu o să vă facă niciun bine în viața asta și să nu colaborezi cu el! Dâmbovița e din lacrimile femeilor care au plâns după el!”. Dar în ciuda „recenziei” negative, bruneta a rămas de partea prezentatorului nostru.

Citește și: iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Leah Shutkever, concurenta care a smuls o declarație de dragoste de la Cheloo. Ce a făcut

iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Alexandra Moise le-a „servit” juraților cele mai întâlnite tipologii de ospătari

Alexandra Moise a pregătit pentru jurații iUmor un material în care a prezentat cele mai întâlnite tipologii de ospătari. Primul pe listă a fost ospătarul nervos. Cu ajutorul domnișoarei brunete din culise, concurenta a rostit primele replici: „Știți cumva cât e ceasul? E vremea să comandați! Stați de zece minute aici. Căutați pozele în meniu și ce să vezi, meniul n-are poze! De ce nu comandăm astăzi? Ce așteptăm? Nemurirea sufletului?! Vă zic eu cum facem, nu mai bine nu mai comandați nimic?”

Pentru al doilea moment, Alexandra Moise a ales să interpreteze tipologia ospătarului emotiv: „Se poate lua comanda?”, iar bruneta a răspuns: „Două cafele dorim”. „De ce îmi vorbiți așa urât și pe ton? Eu cu ce v-am greșit? Eu înțeleg că aveți o seară mai proastă, dar nu trebuie să-mi vorbiți așa. V-ați uitat în meniu și ați văzut că avem o grămadă de cafele și îmi comandați așa... Îmi dau demisia, nu mai lucrez aici!”, a intrat concurenta în pielea personajului.

Tipologia ospătarului ignorant a fost cel mai bine înțeleasă de către public, iar cea a ospătarului serviabil i-a amuzat copios pe jurați: „Eu sunt foarte bine mai ales că sunt aici să vă servesc pe dumneavoastră. Pentru noi, ospătarii, dumneavoastră, clienții, sunteți centrul Universului nostru.”, a fost replica Alexandrei.

La finalul numărului, Cătălin Bordea a ținut să îi mulțumească Alexandrei, în numele tuturor, pentru munca pe care o depun zilnic ospătarii, chelnerii și barmanii. Ulterior, juratul a venit și cu o ofertă de muncă: „Vrei să te angajezi la un club de comedie? Avem nevoie de chelner”. Cu toate acestea, pe Cosmin Natanticu nu l-a dat prea mult pe spate numărul: „Mie mi s-a părut că este un moment de TikTok.”

Lui Cheloo, în schimb, momentul i-a trezit amintiri mai puțin plăcute: „M-am certat cu foarte mulți ospătari. Am <<lătrat>> în foarte multe localuri, nemulțumit fiind, în calitate de client.”, iar Bordea și-a adus și el aminte de o întâmplare tare comică: „Am cerut odată o salată de pui și mi-a fost adusă doar salata, dar fără pui. Și când i-am zis chelnerului că a uitat puiul, a revenit cu el în mână și mi l-a aruncat în salată.”

După ce a jurizat și Delia: „Un pic cam prea scurt, cam prea nedezvoltat”, iar Cheloo a dezvăluit că este fiu de ospătar și că știe deja toate genurile acestea de povești, concurenta și-a aflat și voturile: două like-uri din partea Deliei și a lui Cosmin Natanticu și două dislike-uri din partea lui Cheloo și a lui Cătălin Bordea.

Citește și: iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Barbie, personajul misterios de la iUmor. A vrut să fie amuzantă, dar chipul o trădează

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Fils de Flute, francezul care i-a trezit interesul Deliei. A făcut show total pe sce... iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Domenico Scarano, numărul greu de descris. Deși karatist, cu mișcările de dans a con...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x