Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Barbie, personajul misterios de la iUmor. A vrut să fie amuzantă, dar chipul o trădează

Barbie și-a făcut apariția în cea de-a doua ediție a noului sezon iUmor pentru a le arăta atât juraților, cât și telespectatorilor că nu este doar o fată drăguță și din plastic, ci și extrem de amuzantă și preocupată de problemele globale. Tu îți dai seama cine e?

iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Barbie, personajul misterios de la iUmor. A vrut să fie amuzantă, dar chipul o trădează Galerie
iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Barbie, personajul misterios de la iUmor. A vrut să fie amuzantă, dar chipul o trădează | Antena 1

Jurații iUmor au lansat teorii cu privire la următorul concurent, fără să aibă nicio idee care e identitatea persoanei care va urca pe scena de comedie: „Eu cred că e un personaj care ne va impresiona prin ceva tipic feminin.”, a spus Delia, iar Cosmin Natanticu a contrazis-o: „Nu cred. Eu cred că este un domn!”.

Delia a fost singura care a ghicit, iar pe scenă și-a făcut apariția nimeni alta decât păpușa Barbie în cutie: „A venit și cu Ken! Era o păpușă cu sâni! Eu nu mai văzusem păpuși cu sâni! Era o păpușă la care visai când erai mic!”.

Citește și: Cheloo, impresionat de un concurent italian la iUmor „Mi se pare unul dintre cele mai bune numere de stand-up de la iUmor”

iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Barbie a venit să demonstreze că și „fetele cu păr blond și din plastic” sunt amuzante

Cu un accent de Barbie executat la perfecție, concurenta a dezvăluit că a venit la iUmor pentru a demonstra că și „fetele cu părul blond și din plastic” au simțul umorului.

„Chiar nu înțeleg de ce se face atâta <<vulvă pe acest subiect. Doar s-a demonstrat științific faptul că aspectul nu are cum să influențeze niciodată inteligența. Dar n-am venit să mă laud cu inteligența, pentru că, până la urmă, nu e meritul meu că Dumnezeu m-a lăsat cu atâta <<bacterie>> cenușie în cap. De fapt, eu am venit aici împinsă de la spate de prietenele mele.”, a început Barbie și a continuat cu un râs crispat.

Jurații s-au amuzat copios de grimasele concurentei.

„Fetelor, știți ce trebuie să faceți ca să arătați ca păpușa Barbie? Trebuie să mâncați bine! Găsiți un medic, de preferat estetician, combinați-vă cu el și mâncați-l... de bani, fetelor, până când ajungeți să arătați ca mine!”, a fost prima glumă a concurentei.

Pe urmă, Barbie a arătat că are cunoștințe din vaste domenii și că poate face glume pe seama lor: „O altă chestie pe care nu o înțeleg este asta cu încălzirea globală. Nu înțeleg ce e așa mare tragedie că nivelul mărilor o să crească cu 30 de centimetri până în 2050. Ce? Ne doare mâna să ne mutăm cu jumate de metru mai în spate... cu prosopul?”

„Am simțit că nu se joacă cu păpușa deloc și m-am necăjit că a murit copilul din interior... Erau niște adulți foarte serioși și triști, care nu s-au bucurat de Barbie și în momentul în care nu te mai bucuri de Barbie, nu te mai bucuri de viață.”, a spus Delia la testimoniale, dar Barbie i-a închis gura rapid și a făcut-o să râdă cu o altă replică: „Se spune că mersul pe jos face piciorul frumos. Dar cu celălalt picior ce facem?”

Apoi, Barbie a arătat că îi pasă de mediu și nu este doar o fată frumoasă: „O altă întrebare pe care o primesc des este dacă sunt de acord cu reducerea poluării și salvarea planetei. În caz că vă interesează, mie chiar îmi pasă! De fiecare dată când dau drumul la aerul condiționat, fie acasă, fie în mașină, las geamurile deschise, ca să se răcorească și afară!”

„Dacă nu vă place, vă bat!”, a spus Delia, iar Cosmin Natanticu a rememorat o amintire din copilărie: „Eu mi-am adus aminte de copilăria mea. Am trei surori și mă jucam cu păpușile, în sensul că le dezbrăcam și le smulgeam capul. Eram copil... nu că ți-aș smulge capul, dar de dezbrăcat...”

Momentul a împărțit juriul în două tabere. În timp ce Delia a luat apărarea numărului, pe bărbații din juriu i-a lăsat rece. Și când nimeni nu se aștepta, chiar în momentul în care să se afișeze voturile, Cheloo a decis să folosească jokerul primit de la Helmuth Duckadam și să anuleze alegerile colegilor de la masa juriului: „Am acestă bucată de plastic, câștigată cu greu în această zi superbă și am puterea să vă schimb voturile. Nu vrei să stai zece minute în compania unor femei care o ard așa! Vorbește omenește! Acest ton de păpușică pe mine mă scoate din minți!”

Atunci, Barbie a luat cuvântul: „Eu, în viața reală, vorbesc destul de repede, dar acum am simțit, la un moment dat, că ar trebui să accelerez ritmul, dar mi-a plăcut că era Cheloo aproape adormit pe masă...”. Așadar, Barbie a primit patru dislike-uri.

Citește și: Helmuth Duckadam, joker în cel de-al doilea episod din noul sezon iUmor. Cheloo: „Duckadam este eroul copilăriei mele!”

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Mihăiță Stan a „predat” replici de agățat. Cuza a luat noțite, iar Cătălin Bordea ... iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Leah Shutkever, concurenta care a smuls o declarație de dragoste de la Cheloo. Ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x