Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Leah Shutkever, concurenta care a smuls o declarație de dragoste de la Cheloo. Ce a făcut

În ediția din 23 septembrie 2023, britanica Leah Shutkever a reușit o adevărată performanță și a smuls o declarație de dragoste din partea celui mai exigent jurat de la iUmor, Cheloo.

Leah Shutkever, delia si cosmin natanticu pe scena de la iumor Galerie
Leah Shutkever, recunoscută și datorită numelui de scenă "Professional Eater", deține 27 de titluri Guinness World Record. La iUmor, a primit declarație de la Cheloo | Antena 1

Leah Shutkever, recunoscută și datorită numelui de scenă "Professional Eater", deține 27 de titluri Guinness World Record pentru talentul ei neobișnuit. Tânăra mănâncă tot felul de alimente cu o viteză uimitoare, care i-a adus diferite recorduri mondiale.

Leah a intrat pentru prima dată în această breaslă a măncăcioșilor profesioniști după ce a văzut o reclamă despre LA Beast și performanțele lui din cartea Guinness World Records. Câțiva ani mai târziu, a căpătat faima mondială și a început să croiască un frum pentru femei într-un domeniu dominat de bărbați.

Leah a venit la iUmor pentru a le arăta juraților în cât timp poate mânca diferite alimente, ba chiar a făcut o demonstrație care l-a surprins pe Cheloo. Tânăra a mâncat 8 crenvurști în 18 secunde, performanță care a câștigat o declarație de dragoste din partea juratului.

Desigur, abilitatea ei a stârnit interesul lui Cătălin Bordea, al Deliei și al lui Cosmin Natanticu, toți intrând în joc și dorindu-și să descopere cum e să trăiești din mâncatul profesionist.

Citește și: Cheloo, impresionat de un concurent italian la iUmor „Mi se pare unul dintre cele mai bune numere de stand-up de la iUmor”

iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Leah Shutkever i-a făcut pe Natanticu și Delia să se ia la întrecere

Britanica Leah Shutkever a dat naștere unei adevărate competiții între Delia și cel mai nou membru al juriului iUmor, Cosmin Natanticu. Aceștia s-au întrecut în mâncat-viteză, însă câștigătorul nu a putut fi desemnat din cauza diferitor acuzații pe care și le-au adus cei doi adversari.

Convinsă că ar face față ăn acest domeniu competititiv, Delia a mărturisit la testimoniale că sime că s-a antrenat toată viața pentru așa ceva.

"Nu te lupți cu rechinul. Nu te duci la luptă dacă ești guvide.Stai potolit, hamsie mică!", i-a transmis cântăreața noului ei coleg de la pupitrul juriului iUmor.

"Oamenii, pe vremuri, nu erau în siguranță. Înfulecau și fugeau. Nu stăteai să mesteci mâncarea de 30 de ori, pe o parte, pe alta. Nu, înfulecai! Era instinctul de supraviețuire. Mănânci, fugi (...) Așa sunt eu", a clarificat solista piesei "Sirena".

Citește și: Delia "lovește" din nou! Colaborarea muzicală la care nimeni nu se aștepta. Cu cine cântă noua piesă. Vei asculta pe repeat

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Barbie, personajul misterios de la iUmor. A vrut să fie amuzantă, dar chipul o tră... iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Fanyo si Bia Khalifa, scandal pe scena de la iUmor, chiar în fața juraților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x