Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Johnny și Bolo i-au lăsat fără cuvinte pe jurați: „Te bucuri din tot sufletul că sunt români!”

Artişti ai Circului Metropolitan, Johnny și Bolo au executat un moment de excepție pe scena iUmor. Până și Cheloo s-a declarat fascinat de ce a văzut în platoul de filmare. Iar surpriza celor patru jurați a fost cu atât mai mare când au aflat că cei doi artiști sunt chiar români.

iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Johnny și Bolo i-au lăsat fără cuvinte pe jurați: „Te bucuri din tot sufletul că sunt români!” Galerie
iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Johnny și Bolo i-au lăsat fără cuvinte pe jurați: „Te bucuri din tot sufletul că sunt români!” | Antena 1

Johnny și Bolo au reușit o prestație care la final a ridicat-o pe Delia în picioare. Momentul „creepy și mișto” s-a lăsat cu aplauze la scena deschisă, trezind admirație și din partea publicului.

Citește și: iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Lucian Tudora a fost surpriza serii! Ce s-a întâmplat după ce și-a terminat oficial numărul

iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Johnny și Bolo au reușit un moment senzațional: „Merită un premiu pentru această măiestrie!”

Jurații iUmor au remarcat încă de la primele mișcări cât de buni sunt Johnny și Bolo. Exclamațiile și aplauzele au continuat pe tot parcursul momentului de show. Gesturile sacadate și sincronul specifice artiștilor de circ i-au acaparat pe Delia, Cheloo, Cosmin Natanticu și pe Cătălin Bordea, care au savurat numărul ca niște copii.

Numărul a devenit și mai interesant și antrenant în momentul în care unul dintre circari a adus pe scenă o tânără din public. A urmat un moment romantic în care Bolo, artistul la costum, a invitat-o la un vals pe domnișoară: „Dansul cu domnișoara mi-a adus aminte de momentele alea de pe vremuri când se stingea lumina și o luam la bluză așa. Nu atingeam niciodată, era doar intenția.”, a spus Cătălin Bordea. Iar pupicul pe obraz de la final a făcut deliciul serii.

Momentul care a combinat umorul cu spectacolul a fost și mai surprinzător pentru jurații iUmor atunci când au aflat că au în fața lor doi români: „Suntem de la Circul Metropolitan.”, iar Cheloo a remarcat: „Ai față de român!”

„Un număr extraordinar de bine lucrat, până la ultimul detaliu!”, a mai exclamat Cheloo, iar Delia a completat: „Vă mulțumim, am început ziua senzațional, datorită vouă!”. „Cum te antrenezi pentru așa ceva? Am văzut genul ăsta de număr doar la concurenți veniți din străinătate. Când vezi un asemenea moment artistic - bun, foarte bun, excelent - nu poți decât să te bucuri din tot sufletul că sunt români.”, a declarat și Cătălin Bordea, profund impresionat de prestația celor doi concurenți.

La rândul lor, Johnny și Bolo au dezvăluit că de 30 de ani se antrenează în acest domeniu: „Clipesc, dar în momente în care nu se vede”. Așadar, concurenții au primit toate cele patru like-uri.

Citește și: iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Juanita i-a făcut pe jurați să creadă că vor avea parte de striptease. Ce a urmat

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Dumitru Leontiev, momentul care i-a dat cu virgulă lui Cătălin Bordea: „Să mă bată m... iUmor sezonul 15, 7 octombrie 2023. Vlad Olteanu, aspru jurizat de Cosmin Natanticu. Au avut loc scene rar întâlnite la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x