Antena Căutare

iUmor sezonul 16, 21 aprilie 2024. Eric Leclerc, moment senzațional pe scenă. Delia: „Așa putea fi Bordea dacă avea păr”

Eric Leclerc este dublu campion la magie în Canada. Pe tânăr îl încântă reacțiile oamenilor la numerele sale de magie. Acesta chiar are o emisiunea televizată.

colaj eric leclerc pe scena iumor, eric și delia, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! În fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Fiecare vot contează!

Eric Leclerc urcă pe scenă, deși nu a apucat să se odihnească deloc după drum. Deschiderea sa pentru un public cât mai variat, din toate colțurile lumii, a început în 2011, după o porvocare de a face câte un truc în fiecare zi a anului. Asta l-a dus pe scene internaționale.

„Magia poate fi o profesie”, spune el.

Citește și: iUmor sezonul 16, 7 aprilie 2024. Carlos Santos, concert inedit pe scena iUmor cu ajutorul publicului. Delia: „Semănați un pic”

iUmor sezonul 16, 21 aprilie 2024. Eric Leclerc, moment senzațional pe scenă. Delia: „Așa putea fi Bordea dacă avea păr”

Eric aduce energia și voia bună pe scenă. Încă de la primele momente, acesta a ”electrizat” juriul.

Concurentul a implicat activ jurații în numerele sale de magie.

„Ești așa frumoasă. Vii cu mine în Canada?” o întreabă pe Delia.

„Da”, răspunde jurata.

„E măritată”, intervine Cosmin Natanticu.

„Cred că suntem pregătiți să-mi cunoști părinții”, îi spune Eric Deliei, după ce aceasta îl ajută pe scenă.

Citește și: iUmor sezonul 16, 7 aprilie 2024. Robotul Cosmo, număr de stand-up cu partenerul său. Natanticu: „Ce faci cu banii dacă câștigi?”

Eric Leclerc, jurizare în ediția din 21 aprilie 2024 la iUmor

„Senzațional momentul!” aplaudă Delia. „Așa putea fi Bordea dacă avea păr.”

Cătălin Bordea a fost extrem de curios să afle cum a făcut trucul, însă Eric i-a spus că va fi nevoit să-l omoare dacă îi va divulga secretul.

„Nicio problemă. N-am nimic de pierdut”, spune juratul.

„Am inventat trucul ăsta”, le mărturisește Eric. „Îmi place să fiu original.”

„Are tot respectul meu. Mă bucur că jefuiește sistematic ceilalți magicieni care nu sunt capabili să-și creeze numere”, spune Cheloo.

Astfel, Eric Leclerc a primit patru like-uri, de la Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu și Cheloo.

Citește și: iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 8, sezonul 16. Ramona Olaru: „Legile sunt făcute ca să le încălcăm”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omulcu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Citește și: Magicianul Robert Tudor, super show de magie pe scena iUmor. Cosmin Natanticu: „Nu se poate, o sa creadă lumea că ne-am vorbit!”

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 16, 21 aprilie 2024. Florin Oancea revine pe scenă. Cătălin Bordea: „Zici că suntem la workshop de stand-u... iUmor sezonul 16, 21 aprilie 2024. Andreea Diță revine pe scenă cu un text shakeasperian. Natanticu: „Ce cojones aveai p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x