Antena Căutare

Magicianul Robert Tudor, super show de magie pe scena iUmor. Cosmin Natanticu: „Nu se poate, o sa creadă lumea că ne-am vorbit!”

Cea mai nouă ediţie iUmor, difuzată duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY,  va fi deschisă de nimeni altul decât de Robert Tudor, care aduce magia pe scena iUmor, cu un super show memorabil.

colaj foto cu magicianul robert tudor și juratii emisiunii iumor sezonul 16 Galerie
Cea mai nouă ediţie iUmor va fi difuzată duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY | Antena 1

Duminica aceasta, cel de-al optulea episod iUmor îl va avea ca invitat special pe Magicianul Robert Tudor.

Magicianul Robert Tudor face show pe scena emisiunii iUmor în ediția de duminică, 7 aprilie 2024, la Antena 1

Acesta, în stilul său caracteristic, a combinat magia cu umorul și a urcat pe scenă cu o serie de trucuri uluitoare, care au stârnit uimire atât în jurul publicului, cât și la masa celor patru jurați: „Nu se poate așa ceva, o sa creadă lumea că ne-am vorbit!”, a fost reacția lui Cosmin Natanticu, în vreme ce Cheloo a declarat: „Mi se pare un adevărat profesionist, a prezentat un număr cu mult peste ce au adus alți magicieni în acest platou și nu doar asta, ci încearcă să creeze și umor, nu doar magie!”.

Citește și: Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor

Despre ce este vorba și cum a reușit celebrul magician să stârnească un val de reacții din partea juriului și a tuturor celor aflați în sală, telespectatorii vor afla urmărind cea mai nouă ediție iUmor, difuzată duminica aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Magicianul Robert Tudor a sunat-o pe mama Ramonei Olaru la Neatza cu Răzvan și Dani. Ce i-a zis în direct: ”Auzi, doamnă...”

Cel de-al 16-lea sezon iUmor continuă în fiecare duminică, de la 20.00, la Antena 1! Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, de la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite demonstrații de talent.

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omulcu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ventrilocii Daniele și Naimana s-au calificat în finala sezonului 16 iUmor... Nury Guney revine pe scena iUmor cu un număr savuros, duminică, de la ora 20:00, pe Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x