Îţi place carnea de viţel? Încearcă o reţetă delicioasă şi uşor de preparat: "Hap Hap"

Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat inedit - o variantă puțin mai specială de fasole roșie cu antricot de vițel, intitulată "Hap Hap".

Pentru acest preparat aveţi nevoie de:

cotlet de viţel

fasole roşie

porumb

ceapă roşie şi ceapă albă

usturoi

ardei roşu 

caju

muştar dulce

coriandru sau pătrunjel

pastă de tomate

pastă de ardei dulce

pastă de ardei iute

Carnea se taie în cubuleţe foarte mici şi se căleşte împreună cu ceapa şi usturoiul în puţin ulei de măsline.

Se picură apă clocotită până când carnea este înăbuşită.

Se adaugă fasolea roşie deja fiartă, apoi porumbul.

Se potriveşte gustul cu pasta de ardei dulce şi cea de ardei iute.

Pâinea se taie felii, se bagă puţin la cuptor, se tartinează cu parmezan, muştar şi puţin bacon uscat. Se serveşte cu alune caju.

facebook whatsapp twitter pinterest