Antena Căutare

Reteta: Oua coapte cu spanac si rosii

O gustare simpla, delicioasa si usor de pregatit! Pofta buna!

Ingrediente pentru reteta Oua coapte cu spanac si rosii:

100g de spanac
400g de rosii taiate, din conserva
1 lingurita fulgi de chilli
4 oua

Mod de preparare pentru reteta Oua coapte cu spanac si rosii:

1. Se incalzeste cuptorul la 200° C/gaz 6. Se pune spanacul intr-o strecuratoare, apoi se toarna un ibric de apa fiarta pana se inmoaie frunzele. Se scurge excesul de apa si se imparte spanacul in patru vase termorezistente.

2. Se amesteca rosiile cu fulgii de chilli, se asezoneaza, apoi se adauga peste spanac. Se face o adancitura in mijlocul fiecarei portii de spanac si se sparge acolo cate un ou. Se coace 12-15 minute sau pana cand ouale sunt gata, pe gustul tau. Se pot servi cu paine prajita.

Pofta buna!


Foto: Good Food

Desert delicios: Reteta Papanasi brasoveni... Reteta sanatoasa: Salata mediteraneana cu sardine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x