Antena Căutare

Adriana și Valentin de la ”Mireasă pentru fiul meu” au primit valuri de critici! Ținuta fostului concurent a oripilat pe toată lumea: Cum a apărut!

Adriana şi Valentin de la ”Mireasă pentru fiul meu” își trăiesc povestea de dragoste departe de camerele de supraveghere, însă fanii le urmăresc fiecare mișcare și îi ceartă pentru fiecare gafă.

Adriana şi Valentin de la ”Mireasă pentru fiul meu” își trăiesc povestea de dragoste departe de camerele de supraveghere, însă fanii le urmăresc fiecare mișcare și îi ceartă pentru fiecare gafă, scrie spynrews.ro

Câștigătorii sezonului trecut al emisiunii matrimoniale au participat zilele trecute la un eveniment de familie, la care nu puteau lipsi și au fost vedetele petrecerii, mai ales că un an de zile au stat în casa ”Mireasă pentru fiul meu”.

Adriana a ales o rochie albastră, la fel ca și sora sa, iar Valentin a optat pentru o pereche de pantaloni, un tricou și un sacou, iar ținuta sa a fost aspru criticată.

Vezi imaginile cu cei doi AICI!

Cătălin, fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu", a făcut senzație pe internet după ce a dezvăluit ce mese... Paula Chirilă a pierdut o sarcină! Prezentatoarea ”Mireasă pentru fiul meu” a vorbit despre cea mai dureroasă experiență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x