Antena Căutare

Ce s-a ales de Emilia și Nicolae de la „Mireasă pentru fiul meu”: ”Au mult de pierdut fiindcă...”

S-au găsit unul pe celălalt în Casa Mireselor, s-au îndrăgostit până peste cap, iar povestea lor de dragoste a continuat și în afara ei! 

S-au găsit unul pe celălalt în Casa Mireselor, s-au îndrăgostit până peste cap, iar povestea lor de dragoste a continuat și în afara ei!

În ciuda tuturor neînțelegerilor și a tensiunilor dintre ei, Emilia şi Nicolae, foști concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu", sunt mai fericiți ca oricând. Ei nu pierd nicio ocazie de a se distra, iar pe contul lor de Facebook au postat mai multe imagini din cluburi și de la petreceri.

Cert este că cei doi sunt din ce în ce mai îndrăgostiți și abia dacă se dezlipesc unul de altul. Urmează ceva mai mult de atât?

„Oamenii sinceri au de pierdut fiindcă adevarul doare...”, au comentat fanii lor, compătimindu-i că nu au câștigat Marele Premiu.

Scântei la "Mireasă pentru fiul meu"! Mădălina le-a luat la rost pe fetele care au trezit-o din somn în miez d... Edith nu menajează pe nimeni în Casa Mireselor: "Chiar dacă nu a arătat, Ana-Maria a fost afectată de apropierile d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x