Antena Căutare

Cristiana se pregătește să devină mamă. Fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu” este în al noulea cer!

Cristiana și Marian de la ”Mireasă pentru fiul meu” sunt mai fericiți ca oricând de când au aflat că vor deveni părinți pentru prima dată

Cristiana și Marian de la ”Mireasă pentru fiul meu” sunt mai fericiți ca oricând de când au aflat că vor deveni părinți pentru prima dată.

Foștii concurenți ai emisiunii matrimoniale au sărbătorit pe 8 septembrie ziua lor de cuplu, așa cum fac în fiecare lună și au primit numeroase mesaje de la prieteni și de la fani, scrie SpyNews.ro.

Cristiana și Marian le-au trimis acestora un mesaj emoționant.

”Bună ziua , dragilor! Vă mulțumim din suflet pentru urările făcute pe data de 8! Noi suntem foarte bine, bebelinul nostru crește și ne face tot mai fericiți! Vă pupăm cu drag!”, au scris cei doi pe pagina lor de socializare, iar prietenii i-au felicitat și i-au urat Cristianei sarcină ușoară.

Scandal monstru în Casa Mireselor! Ameţit bine de aburii alcoolului, Cristian s-a dezlănţuit la adresa lui Sergiu!... Al doilea cuplu oficial de la „Mireasă”. Susținător: „Edith nu avea ce să aleagă, nu-mi spune mare lucru băiețașul ăsta,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x