Antena Căutare

Dezvăluiri dureroase despre Valentin de la "Mireasă pentru fiul meu": "În liceu, el era sluga tuturor. Ai fost pus în genunchi şi umilit"

Fosta iubită a lui Valentin şi fratele său au făcut dezvăluiri incredibille despre acesta. Fostul său cumnat recunoaște că i-a fost interzis să mai intre în direct.

Fosta iubită a lui Valentin şi fratele său au făcut dezvăluiri incredibille despre acesta. Fostul său cumnat recunoaște că i-a fost interzis să mai intre în direct.

"Carla mi-a interzis să mai intru, dar nu pot să mă abţin, când văd că nu are obraz şi o face în toate felurile. Până la vârsta de 5 ani, am crescut-o pe Carla", mărturiseşte acesta.

Declaraţiile au pus paie pe foc şi Valentin a răbufnit."Tu de ce intervi, pe cine vrei tu? Ce te bagi în viaţa mea, prietene?".

"Tu nu uita! La liceu la Tărtăşeşti ai fost pus în genunchi şi umilit. El era sluga tuturor în liceu. Nu încerca să te dai la mine. Nici în visele tale nu o să reuşeşti tu să vorbeşti bărbăteşte fata în fata", l-a avertizat Cătălin.

Foto. Ce a apărut pe pagina de Facebook a unui fost concurent de la "Mireasă pentru fiul meu". Fanilor nu se ... Carla, fosta iubită a lui Valentin, continuă seria de amenințări la adresa lui: „Băi, tu ești bătut în cap, du-te și fă-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x