Antena Căutare

Grăsunica din Casa Mireselor transformată ulterior într-o divă și-a găsit jumătatea! Iubitul ei, un „israelian” potent financiar

Crina, fostă concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”, a postat recent o fotografie pe pagina personală de Facebook. O fotografie în care apare împreună cu iubitul ei, un israelian potent financiar.

Crina, fostă concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”, a postat recent o fotografie pe pagina personală de Facebook. O fotografie în care apare împreună cu iubitul ei, un român care locuiește în Tel Aviv, acolo unde lucrează pentru o firmă israeliană.

Frumoasa blondă e mai frumoasă ca oricând, căci iubește și este iubită. naturală. Cu multe kilograme în minus și cu un zâmbet de vedetă, tânăra a primit sute de complimente şi mii de Like-uri. „Sunteți frumoși!”, i-au spus admiratorii. "Casă de piatră!", a adăugat un fan.

Crina, mai frumoasă ca oricând

Crina, care a participat în sezonul a IV-lea al celebrei emisiuni nu a avut prea mult noroc în dragoste până acum. Atunci când a participat la emisiune, era „grăsunica” întregii case, dar între timp a slăbit considerabil. Atunci când a fost eliminată din casa show-ului matrimonial "Mireasă pentru fiul meu", Crina a izbucnit în lacrimi. Ea formase un cuplu cu glumețul Cosmin, dar rivala Cassandra i l-a furat.

Traian de la "Mireasă pentru fiul meu", din nou îndrăgostit. Noua iubită, copia fidelă a Corinei... Alin de la "Mireasă pentru fiul meu": "Ana-Maria a greşit emisiunea, locul ei este la Insula Iubirii"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x