Antena Căutare

Îți mai amintești de Mariana de la "Mireasă pentru fiul meu"? Fosta concurentă s-a schimbat enorm: "Nu am recunoscut-o. E superbă!"

La aproape doi ani de la ieșirea din casa "Mireasă pentru fiul meu", Mariana, soția lui Grigore, este mai frumoasă ca niciodată. La prima vedere, fanii aproape că nu au recunoscut-o.

La aproape doi ani de la ieșirea din casa "Mireasă pentru fiul meu", Mariana, soția lui Grigore, este mai frumoasă ca niciodată. La prima vedere, fanii aproape că nu au recunoscut-o.

Brunetă, cu părul lung, uşor ondulat, fosta concurentă arată ca o adevărată prinţesa. S-a făcut și mai frumoasă decât o ştiau susţinătorii, de pe vremea când se afla în competiţie.

Tânăra a primit o mulţime de complimente din parte celor care o îndrăgesc: "O fată de nota 10!", "La fel de frumoasă era şi-n emisiune!","Foarte frumoasă, de nerecunoscut","O hărnicuţă şi o frumoasă", "Cuminte şi frumoasă! Bravo, fată!", " Nu am recunoscut-o.. E superbă!"

Dezvăluiri dureroase la "Mireasă pentru fiul meu". Vali distrus de amintirile copilăriei: "Tata m-a dat c... Raymond și Constantina de la "Mireasă pentru fiul meu", din nou împreună? Fotografia care a creat isterie în r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x