Antena Căutare

N-a avut noroc în dragoste, dar soarele a răsărit pe strada ei! Denisa de la "Mireasă pentru fiul meu", lângă un bărbat celebru

Denisa face ce face și tot în preajma unor celebrități ajunge! A fost una dintre cele mai controversate concurente de la "Mireasă pentru fiul meu" şi a reuşit, chiar şi după încheierea emisiunii, să-şi surprindă  fanii.

Denisa face ce face și tot în preajma unor celebrități ajunge! A fost una dintre cele mai controversate concurente de la "Mireasă pentru fiul meu" şi a reuşit, chiar şi după încheierea emisiunii, să-şi surprindă fanii.

Dacă în timpul emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" nu a reuşit să cucerească inima niciunui bărbat, acum Denisa s-a pozat lângă un super star, iar prietenii ei virtuali au fost în delir.

A fost prezentă în marea finală, a profitat de ocazia de a se fotografia alături de nimeni altul decât Dorian Popa, juratul „Next Star”, iar recent a publicat imaginea pe internet.

"Sunteţi superbi", i-au zis fanii, în timp ce Denisa...n-a avut nicio replică, fiind, probabil, mult prea încântată, scrie Spy News.

Fetele de la „Mireasă pentru fiul meu” au făcut deja pasiuni pentru băieții din casă!... Mirela Boureanu Vaida, primele imagini cu micuțul Vladimir! O toamnă de poveste alături de Carla și bebeluș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x