Antena Căutare

Nuntă în familia MPFM. Oana și Cosmin din sezonul 5 s-au cununat religios: ”Am spus ”DA” în fața lui Dumnezeu”

Oana și Cosmin de la Mireasa pentru fiul meu sezonul 5 au spus ”Da” și în fața lui Dumnezeu. Cei doi tineri au un copil și abia acum au decis să se cunune religios.

oana si coco de la mpfm sezonul 5 Galerie
Oana și Cosmin de la Mireasa pentru fiul meu sezonul 5 au spus ”Da” și în fața lui Dumnezeu. Cei doi tineri au un copil și abia acum au decis să se cunune religios. | Antena 1

Oana și Coco s-au cununat religios în urmă cu câteva zile. Cei doi tineri au publicat imagini de la nuntă pe internet, iar cei care îi știu de la emisiunea Mireasă pentru fiul meu au fost în extaz.

”Am spus “DA” si in fața lui Dumnezeu! Multumesc Doamne! Te iubesc soțul meu!”, a scris Oana pe pagina sa de Facebook.

Nași de cununie au fost bunii lor prieteni, Eduard și Lavinia, cu care au fost colegi de competiție la MPFM.

Citește și: Îți mai amintești de Raymond de la Mireasa pentru fiul meu sezonul 3? Cum arată și ce face în prezent

Nuntă în familia MPFM. Oana și Cosmin din sezonul 5 s-au cununat religios: ”Am spus ”DA” în fața lui Dumnezeu”

După o poveste de dragoste ce durează de ani buni, Oana și Cosmin Munteanu au devenit o familie și în fața lui Dumnezeu.

În 2016, Oana și Coco s-au cununat civil. Între timp, au avut un băiețel, care le-a fost alături la marele eveniment de acum. Iată că cei doi au considerat că este timpul să spună marele ”DA” și în biserică.

Nași de cununie le-au fost Lavinia și Eduard. Reamintim că Oana și Coco Munteanu s-au cunoscut în casa Mireasă pentru fiul meu. Au fost concurenți în sezonul 5, unde s-au și logodit.

Au rămas împreună în ciuda tuturor obstacolelor, inclusiv după ce fostul iubit a distribuit fotografii nud cu Oana. Ba mai mult, pasiunea lor a fost atât de mare încât au încălcat regula 25, cea care interzicea intimitățile în casa MPFM.

Citește și: Elly Shonea de la Mireasă pentru fiul meu sezonul 4, mesaj neașteptat despre căsnicia ei cu Cristian Shonea. Ce a dezvăluit

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x