Antena Căutare

Îți mai amintești de Raymond de la Mireasa pentru fiul meu sezonul 3? Cum arată și ce face în prezent

Reymond de la MPFM sezonul 3 s-a numărat printre cei mai apreciați concurenți ai emisiunii, fiind susținut de public și reușind să câștige atunci și marele premiu. Ce mai face și cum arată în prezent, la 9 ani de la difuzarea show-ului matrimonial.

colaj foto cu raymond de la mpfm sezonul 3 Galerie
Cum arată și cu ce se ocupă în prezent Raymond de la MPFM sezonul 3 | Antena 1

Raymond de la Mireasa pentru fiul meu a cucerit publicul emisiunii în urmă cu 9 ani, atunci când el și Tina au fost declarați câștigători și au plecat acasă cu marele premiu. În prezent, la aproape un deceniu de când a apărut pe micile ecrane, Raymond pare că nu își dorește să fie străin de lumea din spațiul media, fiind tot mai activ în mediul online.

Citește și: Îl mai ții minte pe Adrian de la MPFM 1? Iată cât de schimbat e la aproape 10 ani de la terminarea show-ului

Ce mai face și cum arată Raymond de la MPFM sezonul 3. Clipurile sale ajung virale pe TikTok

Fostul concurent publică adesea filmulețe pe rețelele de socializare, în special pe platforma TikTok, acolo unde a reușit să strângă o comunitate impresionantă de fani. Acesta are mereu videouri care devin virale și adună dezi de mii de vizualizări, semn că este în continuare apreciat.

Având în vedere că au trecut ceva ani însă, Raymond nu mai arată chiar așa cum l-a cunoscut publicul. Tânărul nu mai are acel aer de „puști”, așa cum era de așteptat, iar o altă caracteristică îl face să pară schimbat la o primă vedere.

Mai exact, acesta poartă, mai nou, ochelari. A rămas la fel de glumeț, iar în cel mai recent clip i-a făcut o farsă mamei sale. Totodată, acesta își promovează în mediul online și noua afacere, apucându-se de confecționat tot felul de decorațiuni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Raymond vorbește adesea cu urmăritorii săi și le răspunde acestora la curiozitățile pe care le au. Ei bine, de ceva vreme, se pare că fostul concurent a dat de înțeles că el și Tina nu ar mai forma un cuplu.

Citește și: Îi mai recunoști? Cristina și Andrei de la MPFM 3, total schimbați la 7 ani de la terminarea show-ului. Cum arată ”fiul” lor

Raymond și Tina de la MPFM s-au despărțit. Ce mesaj a publicat fostul concurent

Raymond și Tina au cucerit publicul MPFM și, la finalul sezonului cu numărul 3, au fost declarați câștigători. De atunci, cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste care a depășit granițele show-ului matrimonial, însă la un moment dat ar fi existat și o ruptură. Fanii au fost curioși cu privire la despărțirea dintre cei doi.

Pe conturile personale de socializare, au apărut numeroase întrebări în legătură cu cuplul pe care îl formau, iar răspunul lui Raymond a fost cât se poate de clar. „Mai ești cu Tina?”, a fost întrebarea pusă cel mai des de către telespectatorii care i-au votat și simpatizat.

Fostul concurent a răspuns însă, de fiecare dată, negativ, iar pentru fani a devenit clar că cei doi nu mai formează un cuplu: „Nu!”. De altfel, aceștia nici nu au mai apărut împreună de mai multă vreme, iar situația a dat de bănuit încă de pe atunci.

Elly Shonea de la Mireasă pentru fiul meu sezonul 4, mesaj neașteptat despre căsnicia ei cu Cristian Shonea. Ce a dezvăl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x