Antena Căutare

Pe Lorena de la „Mireasă pentru fiul meu” o știe toată lumea, dar sora ei e și mai frumoasă! Oare va veni în Casa Mireselor?

La doi ani de la ieşirea din competiţie, Lorena e mai frumoasă ca oricând! Fosta concurentă, foarte apreciată în cel de-al doilea sezon al emisiunii, și-a uimit fanii cu ultimele imagini pe care le-a postat pe contul său de Facebook.Ea le-a arătat-o tuturor pe sora sa, Alisa.

La doi ani de la ieşirea din competiţie, Lorena e mai frumoasă ca oricând! Fosta concurentă, foarte apreciată în cel de-al doilea sezon al emisiunii, și-a uimit fanii cu ultimele imagini pe care le-a postat pe contul său de Facebook.Ea le-a arătat-o tuturor pe sora sa, Alisa.

Alisa e o blondă sexy, absolventă de Medicină. Ca și sora sa, Alisa este singură.

De când a renunțat la iubirea fostului său soț, și look-ul Lorenei a suferit mai multe schimbări. Ea a optat pentru un un machiaj mult mai natural, nude. Cele două surori locuiesc în Craiova și au mii de fani pe rețelele de socializare.

Adriana și Valentin de la "Mireasă" se pregătesc de nunta la care visau! Au dezvăluit toate detaliile: locul p... Paula Chirilă, devastată de durere: "Cu ochii plini de lacrimi şi cu inima zdrobită..."...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x