Antena Căutare

Scandal uriaș între concurenți la ”Mireasă pentru fiul meu”. S-au scos la lumină lucruri pe care fanii nu și le închipuiaiu

Scandalurile se țin lanț în casa ”Mireasă pentru fiul meu", iar concurenţii au ajuns să dezgroape lucruri pe care fanii nu şi le-ar fi imaginat niciodată.

Radu, fostul iubit al Andradei şi actual concurent, le-a povestit băieţilor din concurs câteva detalii picante din viaţa lui Sorin, cel care a părăsit competiţia. Printre toate aceste bârfe, acesta le-a spus tuturor că maşina cu care Sorin se laudă atât de tare este, în realitate, primită de la sora lui.

"Mesaj pentru Radu: maşina am cumpărat-o de la sora mea, nu am primit-o aşa cum spune el. Eu ştiu mai multe despre el, dar mai bine nu intru în detalii. Este decizia mea cu cine aleg să fiu prieten dintre foştii concurenţi", este mesajul lui Sorin, postat pe o reţea socială, după cum scrie şi spynews.ro.

Mădălin de la "Mireasă pentru fiul meu" n-a mai suportat! S-a răfuit, în direct, cu Radu: "Să-și mai caut... Întâlnire de GRADUL ZERO! Ce a făcut Andrei, de la "Mireasă pentru fiul meu", imediat după ce a ieşit din comp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x