Antena Căutare

Când are loc Finala sezonului 8 Mireasa. Simona Gherghe a anunțat data nunților

Simona Gherghe a anunțat data finalei sezonului 8 Mireasa. Mai este puțin până când tinerii care vor să se căsătorească vor spune ”DA” în fața primarului.

simona gherghe intr-o camasa din denim Galerie
Simona Gherghe a anunțat data finalei sezonului 8 Mireasa. Mai este puțin până când tinerii care vor să se căsătorească vor spune ”DA” în fața primarului. | Antena 1

Simona Gherghe a dat unul dintre cele mai importante anunțuri ale sezonului 8 Mireasa. Prezentatoarea a anunțat când are loc Finala sezonului 8 Mireasa.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 22 noiembrie. Doamna Paula, bunica lui Liviu, face lumină. Ce a făcut Bogdana în zilele petrecute la Craiova

Când are loc Finala sezonului 8 Mireasa. Simona Gherghe a anunțat data nunților

În emisa live de Mireasa de pe 22 noiembrie 2023, Simona Gherghe a spus că are de dat „unul dintre cele mai importante anunțuri ale sezonului 8 Mireasa”. Concurenții show-ului matrimonial au ascultat cu sufletul la gură vestea prezentatoarei.

”Marele anunț este că, în acest sezon, vă rog să țineți minte următorul lucru: 22 decembrie este aceea în care unii dintre voi se vor căsători pentru că va fi marea finală a sezonului 8 Mireasa. Într-o lună.”, a zis Simona.

Astfel, cei care vor decide să se căsătorească în Finala sezonului 8 Mireasa, vor avea ca dată a nunții ziua de 22 decembrie 2023.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Maria și Antonio au plecat din țară. Ce imagini au publicat cei doi soți și ce au spus anterior despre Amir

Mireasa sezonul 8, 22 noiembrie. Doamna Paula, bunica lui Liviu, face lumină. Ce a făcut Bogdana în zilele petrecute la ... Mireasa, sezon 7. Ce se întâmplă cu relația Andreei și a lui Ionuț. Ce a postat tânăra pe rețelele sociale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x