Antena Căutare

Finala Mireasa sezonul 8, 22 decembrie. Marii absenți de la cununiile civile. Ce părinți nu au venit să-și susțină copiii

În Finala Mireasa sezon 8, cele 5 cupluri logodite au fost susținute de persoane dragi, însă au existat și membri de familie care au lipsit de la eveniment.

Finala Mireasa sezonul 8, 22 decembrie. Marii absenți de la cununiile civile. Ce părinți nu au venit să-și susțină copiii Galerie
În Finala Mireasa sezon 8, cele 5 cupluri logodite au fost susținute de persoane dragi, însă au existat și membri de familie care au lipsit de la eveniment. | Antena 1

La proba rochiilor de mireasă și costumelor de ginere, unii concurenți au avut alături familia. Pentru Liviu și Sergiu nu a putut veni tatăl, însă cei doi au avut mamele lângă ei. La fete, doar Bogdana nu a avut pe nimeni alături. Doamna Lucica a încercat să suplinească lipsa mamei fetei, însă concurenta tot nu și-a putut reține lacrimile.

Din păcate, în vreme ce tații lui Liviu și lui Sergiu au venit în Marea Finală, iar familia lor a fost întregită, alți membri de familie au lipsit.

Citește și: Finala Mireasa sezonul 8, 22 decembrie. Reacția băieților când își văd miresele. Momente emoționante pentru concurenți

Marii absenți din Finala Mireasa sezonul 8. Cine nu a fost prezent

Pentru Madi și Sergiu au venit: doamna Nadia, mama concurentului, Miruna, Stelian, tatăl, Cristina, mătușa lui Sergiu, și Alexandra, o prietenă de familie. Desigur, mama lui Madi, doamna Maria, și tatăl Constantin nu au lipsit. Însă marele absent este fratele lui Madi.

Pentru Ana și Daniel au venit: Tatiana și Goran, părinții fetei, Vasile și Ioana, părinții băiatului. De asemenea, i-au mai avut alături pe Claudiu, fratele lui Daniel, Rebeca, cumnata lui Daniel. Fratele Anei și nepoțica lui Daniel nu au fost prezenți.

Bia și Robert i-au avut alături pe doamna Anina, Cristian, tatăl lui Robert, și Cristina, sora băiatului. Lângă ei a mai stat Antonius, fratele lui Robert, și cumnata Despina. Și părinții Biei, Daniela și Florin, au venit, sora ei nu a participat.

Pentru Bogdana și Liviu au venit mai puține persoane, respectiv Ion, tatăl băiatului, bunica Paula, unchiul Dănuț, mătușa Alexandra și verișorul Adrian. Părinții Bogdanei nu au participat.

Ioana și Marius i-au avut alături pe părinții Felicia și Cristian, nașa Ioanei, Maria, și Ana, fiica nașei. De asemenea, au mai venit Veronica, mama Ioanei, și fratele Robert. Tatăl fetei nu a putut să îi fie alături.

Citește și: Finala Mireasa sezon 8, 22 decembrie. Simona Gherghe, apariție de poveste. Cum arată ținuta prezentatoarei

În ce constă Marele Premiu al sezonului 8 Mireasa

Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarat câștigătoare și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Condiția câștigării este, având în vedere scopul show-ului matrimonial Mireasa, ca perechea clasată pe locul 1 să oficieze căsătoria în cadrul emisiunii live.

Finala Mireasa sezon 8, 22 decembrie. Cum a arătat dansul mirilor. Momente superbe pe ring, alături de cei dragi... Finala Mireasa sezon 8, 22 decembrie. Ana și Daniel s-au căsătorit civil. Cum a arătat momentul în care au spus „Da”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x