Antena Căutare

Finala Mireasa sezon 8, 22 decembrie. Simona Gherghe, apariție de poveste. Cum arată ținuta prezentatoarei

Simona Gherghe a apărut în Finala Mireasa sezon 8, de pe 22 decembrie 2023, purtând o ținută spectaculoasă. De această dată prezentatoarea Mireasa a optat pentru o rochie lungă, de culoare verde.

Colaj cu Simona Gherghe Galerie
Simona Gherghe, apariție de poveste în Finala Mireasa | Antena 1

Așa cum i-a obișnuit pe fanii Mireasa, Simona Gherghe a apărut în ziua nunților concurenților purtând o rochie de basm. Evenimentul se petrece într-un decor deosebit, iar Simona Gherghe este superbă.

Într-o zi atât de importantă pentru cei 10 tineri care au decis să pășească în fața ofițerului stării civile, Simon Gherghe le este alături: „Trăiesc cu mari emoţii această finală, alături de concurenţii noştri şi de poveştile lor frumoase. Îmi doresc ca ce s-a înfiripat în casa Mireasa să dăinuie în timp şi să ne revedem peste câţiva ani, în formulă extinsă!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe, cu puțin timp înainte de Finala de pe 22 decembrie 2023.

Citește și: Mireasa sezon 8, 21 decembrie 2023. Băieții au defilat în costumele de mire în fața familiilor. Au curs lacrimi de emoții

Cum arată ținuta purtată de Simona Gherghe în Finala sezonului 8 Mireasa de pe 22 decembrie 2023

Simona Gherghe a deschis Finala sezonului 8 Mireasa purtând o rochie de culoare verde, cu umerii goi.

Coafura și machiajul prezentatoarei sunt delicate. Părul blond este buclat, iar machiajul se potrivește ținutei.

Citește și: Mireasa sezon 8, 21 decembrie 2023. Momentul emoționant în care fetele au apărut în rochii de mireasă în fața mamelor

Cinci cupluri trăiesc emoții la cote maxime în finala sezonului 8 Mireasa

Ana şi Daniel, Bogdana şi Liviu, Madi şi Sergiu, Bia şi Robert şi Ioana şi Marius sunt concurenţii care trăiesc emoţii la cote maxime în finala celui de-al optulea sezon Mireasa, la Antena 1.

Doar unul dintre cupluri va fi însă desemnat câştigătorul celui de-al optulea sezon Mireasa şi al marelui premiu, în direct, la Antena 1 și în AntenaPLAY. Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarată câștigătoare și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro

Regulamentul spune că, după oficierea căsătoriei în cadrul emisiunii în direct, cuplul clasat pe primul loc este desemnat câștigător.

Înmânarea premiului în valoare totală brută de 40.000 de euro se va face în termenul prevăzut în regulamentul sezonului 8.

Pentru a intra în posesia premiului, conurenții finaliști vor realiza și vor transmite, la solicitarea Organizatorului, în scopul prezentării în emisiune și în toate mediile de comunicare a conținutului emisiunii, materiale audio-video și foto înregistrate sau realizate de aceștia după încheierea emisiunii pentru a reflecta viața de cuplu sau momentele trăite împreună pe o durată totală de 6 luni de la data difuzării ultimei ediții a emisiunii în care au participat.

Mireasa: Confesiuni revine cu un nou sezon exclusiv în AntenaPLAY, din 23 decembrie 2023. Ce vor putea vedea fanii emisiunii

La o zi după Marea Finală a sezonului 8 Mireasa va debuta un nou sezon de Mireasa: Confesiuni. Fanii Mireasa se vor bucura de interviuri cu prezentatoarele, cu finaliștii, dar și cu alți concurenți. Interviurile se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Finaliștii sezonului 8 Mireasa, dar și cei mai îndrăgiți concurenți care au trăit experiența oferită de show-ul matrimonial vor reveni în fața camerelor cu noi dezvăluiri incitante.

Noul sezon Mireasa: Confesiuni debutează pe 23 decembrie 2023.

Mireasa, sezonul 4. Ana Maria Măriuță și Marius Budin, ședință foto de senzație. Cum s-au pozat cei doi în Viena... Finala Mireasa sezonul 8, 22 decembrie. Reacția băieților când își văd miresele. Momente emoționante pentru concurenți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x