Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. De la prietenie, la supărare. Ce s-a întâmplat între Costinela și Izabela: „Ar fi bine să ne evităm”

Izabela și Costinela au avut o discuție aprinsă, care s-a finalizat cu decizia de a se evita reciproc.

Colaj cu izabela și Costinela, stând de vorbă Galerie
Izabela și Costinela au purtat o discuție aprinsă | Antena 1

Când voia să se pregătească pentru petrecerea de sâmbătă, Costinela a observat că nu i-a mai rămas nicio rochie, așa că le-a cerut socoteală fetelor care au luat la probat mai multe ținute.

Atunci Izabela i-a atras atenția asupra tonului și de aici s-a creat o adevărată discuție.

Costinela: Nu mai am niciuna (n.r. rochie) și altele au 2. Eu am rămas pe dinafară și fiecare a avut câte două-trei rochii. Eu rochie n-am și Izabela se uită la mine și mă întreabă de ce mă rățoiesc.

Izabela: Dacă tu ai probleme cu nervii vezi-ți de treaba ta. Mă plictisești groaznic.

După discuția despre rochii, Izabela și Costinela au simțit nevoia de o convorbire în particular, în care să clarifice situația.

Izabela i-a spus Costinelei că este de părere că se consideră superioră, pentur că are 31 de ani și concluzia discuției a fost că ar face mai bine să se evite reciproc.

Izabela: „Simt că tu îți verși năduful chiar pe mine. Atitudinea de superioară o adopți. Dacă am o părere despre tine ți-o spun fără menajamente”.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Ce i-a cerut Maria lui Ruxi, înainte de plecarea acesteia. Fosta concurentă a intrat în direct

Costinela: „Ar fi bine să ne evităm. Eu te-am jignit pe tine cu ceva? Uită-te la greșelile tale și la modul în care ai vorbit și te-ai aprins”.

Izabela și Costinela au stabilit să nu mai fie prietene

În platoul emisiunii Mireasa Izabela și Costinela au spus că nu mai vor să fie prietene.

Izabela: „Ea nu recunoaște niciodată când greșește și eu am obosit și mă doare”.

Costinela: „A mai fost o discuție dimineață în care Iza s-a aprins. Eu eram pe fugă, am rugat-o să-mi facă un coc și ea când a venit eu am plecat pur și simplu și ea mi-a zis că te crezi important, că ai 31 de ani, de crezi deșteaptă”.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Ramona, mama Izabelei, primele declarații după ce fata a avut o criză. Ce boală are concurenta

Izabela: „Îmi place că mereu Iza greșește. Ea n-a greșit niciodată în prietenia noastră. Eu nu mai vreau nicio prietenie cu Costinela. Ea e mai matură. Eu sunt mica. Nu mai vreau. Să tac eu din gură pentru ce? O respect, e colega mea de camera și atât”.

Așadar, fetele au decis să renunțe să mai aibă o relație apropiată.

Mireasa 2021, sezon 3. Ce i-a cerut Maria lui Ruxi, înainte de plecarea acesteia. Fosta concurentă a intrat în direct... Mireasa 2021, sezon 3. Radu, mărturisiri despre trecut. Cu ce s-a ocupat concurentul. Petrecerea l-a dat de gol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x