Antena Căutare

Mireasa: Confesiuni. Ce relație există între Larisa și Robert. Băiatul a dezvăluit ce s-a întâmplat după ce s-au sărutat la party

Robert și Larisa au format un cuplu pentru scurt timp. Puțin mai târziu, concurentul a părăsit emisiunea și a revenit la ultima petrecere. Atunci, atracția dintre ei a fost evidentă.

colaj de imagini cu larisa si robert de la mireasa sezon 5 Galerie
Robert și Larisa au format un cuplu pentru scurt timp. Puțin mai târziu, concurentul a părăsit emisiunea și a revenit la ultima petrecere. Atunci, atracția dintre ei a fost evidentă. | Antena 1

La ultima lor petrecere în casa Mireasa sezon 5, Robert și Larisa s-au sărutat pătimaș și el i-a propus să mai rămână în România.

Fata a plecat în Spania și, într-o intervenție telefonică la Mireasa: Capricii, ea a spus că vor discuta și vor vedea ce se va întâmpla cu legătura lor.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Claudia spune că a întâlnit-o pe mama adoptivă a lui Mihai la mare. Ce i-a zis a făcut-o să plece

Ce relație există acum între Robert și Larisa de la Mireasa sezon 5

Robert spune că relația dintre el și Larisa nu a funcționat din cauză că nu au putut depăși un anumit nivel.

”Nu cred că a fost un motiv anume, ce nu mi-a plăcut. Vrei să zic ca ea, că nu a avut acel ceva?! Nu am trecut de punctul ăla. Am ajuns până la un nivel și de acolo nu am putut să trec mai sus.”, a zis Robert.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Episodul care a făcut-o pe Andra să-l părăsească pe Armando: ”Ultimele noastre ore au fost oribile”

Acesta a fost întrebat despre ultima lor petrecere, la care s-au sărutat pătimaș: ”Dragul ăla că am văzut-o, deci nu eu m-am dus la ea să o pup. Să fie clar. Nu eu m-am dus la ea să o pup, ea a venit la mine. Normal că nu am avut nimic împotrivă, că na, nu am mai văzut-o de atâta timp... Îmi era dragă înainte. Și acum, nu am nicio treabă. Amici și atât. Am mai vorbit, da.”

Robert a discutat și despre faptul că a vrut să revină pentru ea: ”Îmi fugea gândul la ea. Am zis hai mă să încerc să mă întorc și să văd ce iese. Nu m-am întors și nu a fost nimic”.

Mai multe detalii în interviul integral cu Andra Nicolin la Mireasa: Confesiuni. Materialul poate fi urmărit AICI.

Despre Mireasa: Confesiuni

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți din cele 5 sezoane. Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial.
Tot ce vrei e să dai PLAY!

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin au ajuns în Republica Moldova, acasă la tânără. Cum s-au fotografiat foștii c... Mireasa: Confesiuni. Motivul pentru care Andra nu vrea să mai audă de Petronela. Ce a făcut ”prietena de suflet” a dezam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x