Antena Căutare

Mireasa, sezon 2. Bianca și Mihai, apariție uluitoare după o perioadă semnficativă de absență. Cei doi au captat atenția instant

Mihai și Bianca au o legătură din ce în ce mai sudată. Când mulți credeau că "Bi și Mi" se despart, ei au demonstrat că dragostea este mult mai puternică. De curând, cei doi s-au fotografiat împreună, într-o ipostază în care susținătorii nu au mai avut ocazia să îi vadă recent.

Mireasa, sezon 2. Bianca și Mihai, apariție uluitoare după o perioadă semnficativă de absență. Cei doi au captat atenția instant Galerie
Bianca și Mihai, apariție uluitoare după o perioadă semnficativă de absență. | Mireasa/Antena 1

Bianca și Mihai din sezonul 2 formează în continuare un cuplu și cei doi nu ezită să-și arate iubirea în public. Ambii au afirmat că sunt împreună și că trăiesc unele dintre cele mai frumoase clipe din viața lor, chiar dacă au ales să nu se căsătorească în ochii lumii.

Bianca, nu a mai fost foarte activă pe rețelele de socializare, așa cum era înainte când posta des imagini din intimitatea cuplului, în momentele de tandrețe, dar și texte care descriau dragostea lor. Mulți susținători au fost puși pe gânduri de lipsa de activitate a celor doi din mediul online, însă acum a venit dovada că cei doi își trăiesc povestea de iubire dincolo de ferestrele virtuale.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Care e cel mai reținut concurent în opinia lui Sergiu: ”S-a abținut mult. Nu spun că e un om fals”

Bianca și Mihai de la Mireasa, sezonul 2, își surprind fanii cu ultima fotografie

Deși s-a crezut că Bianca și Mihai vor fi pe cale să se despartă, după ce aceasta a luat hotărârea de a nu pune bazele iubirii sale în fața camerelor de filmare, la Mireasa, în sezonul 2, cei doi au demonstrat contrariul.

Bianca și Mihai au trecut peste orice obstacol și au deschis larg ușa, iar dragostea a intrat în viața lor. De când au părăsit casa Mireasa, în sezonul 2 și până în prezent, cei doi au petrecut momente unice împreună.

Ei trăiesc o poveste de iubire din ce în ce mai frumoasă și au lăsat în spate gurile care spuneau că între ei n-a fost "dragoste adevărată". Cei doi au arătat că în ciuda faptului că nu au decisă să se căsătorească în casa Mireasa, au o relație stabilă.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Ce gest spune Daria că a făcut Ioana față de ea, chiar înainte de finală. Ce nu au surprins camerele

Cum au ajuns Bianca și Mihai să formeze un cuplu

La intrarea în competiția Mireasa sezon 2, Mihai a fost atras pe Claudia, cea pe care a și curat-o vreme de câteva săptămâni. Din păcate pentru el, sentimentele fetei nu au fost aceleași.

Deși dezamăgit, Mihai s-a apropiat de Ștefania, cu care a format un cuplu. Însă nu unul de durată, căci diferențele dintre ei i-au îndepărtat și au culminat cu dorința concurentei de a părăsi competiția iubirii.

Rămas singur, băiatul a decis că are dreptul la fericire și s-a îndreptat către Bianca. De această dată, el a regăsit o femeie pe gustul său, care l-a ajutat să se regăsească și să se bucure de experiența Mireasa.

Relația lor nu a fost întotdeauna roz, dar sentimentele lor au fost mai puternice decât problemele pe care și le-au creat. Nici măcar reîntoarcerea Ștefaniei nu l-a făcut pe Mihai să întoarcă capul spre trecut, el exprimându-și dorința de a rămâne pentru totdeauna cu Bianca.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. „Sunteți logodiți?” Daria și Adrian au spus adevărul despre inelul pe care fata îl poartă pe deget

Mireasa: Confesiuni. Care e cel mai reținut concurent în opinia lui Sergiu: ”S-a abținut mult. Nu spun că e un om fals”... Mireasa, sezon 6. Gabriela și-a încântat susținătorii cu o nouă imagine cu fiul ei: „M-a scos Tudor în oraș”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x