Antena Căutare

Mireasa: Confesiuni. „Sunteți logodiți?” Daria și Adrian au spus adevărul despre inelul pe care fata îl poartă pe deget

Daria și Adrian au dezvăluit care este advărul despre inelul pe care fata îl poartă pe degetul inelar de la mâna stângă. Ce urmeză să se întâmple în cuplul lor, după ce nu s-au căsătorit în emisiune.

colaj foto daria si adrian mireasa sezonul 8 Galerie
Daria și Adrian au vorbit despre logodnă, la Mireasa: Confesiuni. Ce a spus cuplul în legătură cu inelul cu diamant purtat de tânără | Antena 1

Deși nu s-au căsătorit în finala sezonului 8 Mireasa, Daria și Adrian au stârnit controverse după ce tânăra s-a afișat cu un inel care pare a fi de logodnă. De asemenea, întrebată ce planuri are pentru noul an, Daria a spus că își dorește să-i poarte numele iubitului său.

Astfel, invitații fiind la Mireasa: Confesiuni, cei doi au spus adevărul despre inelul pe care aceasta îl poartă și au dezvăluit ce urmează să se întâmple în relația lor.

Daria și Adrian au vorbit despre logodnă, la Mireasa: Confesiuni. Ce a spus cuplul în legătură cu inelul cu diamant purtat de tânără

„Înainte să ne punem aici pe canapea, am văzut ceva pe degetul tău inelar, ceva care arată ca un inel de logodnă”, a spus moderatoarea.

„Da, este un model solitaire”, a răspuns Daria, în timp ce a arătat bijuteria cu diamant la cameră.

„Și mai trebuie să îi dau două”, a completat și Adrian.

Ulterior, cei doi au explicat care este povestea din spatele inelului. Băiatul a povestit că atunci când a reintrat în casă era decis să o ceară în căsătorie pe iubita lui, dar s-a răzgândit. Cu toate acestea, la aniversarea lor de o lună, familia i-au trimis bijuteria, alături de un o scrisoare.

„M-am gândit că de ce să fac asta aici, când o pot face afară liniștit. Nu am nevoie de o confirmare pentru sentimentele ei față de mine și zic: nu o fac în emisiune pentru că toată lumea va crede că facem asta pentru marele premiu”, a explicat Adrian.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Ce relație are Sergiu cu Mircea și ce mare anunț a făcut. A dezvăluit tot ce nu a vrut să zică în show

Întrebată, totuși, ce ar fi răspuns dacă băiatul o cerea în emisiune, Daria a spus că ar fi acceptat.

Astfel, inelul pe care Daria îl poartă pe mână este, de fapt, cadoul pe care acesta i l-a oferit în emisiune, la aniversarea de o lună.

„A început să îmi explice că este un inel din partea familiei lui pentru că ei și-ar dorit să ies pe porțile carei Mireasa, la fel ca celelalte fete, cu un inel pe deget. Și mai am încă două inele din partea familiei lui, doar că nu am apucat să le iau”, a mai dezvăluit tânăra.

Cu toate acestea, Adrian a ținut să precizeze că îi pregătește o cerere în căsătorie surpriză iubitei lui.

Parcursul lui Adrian în casa Mireasa a fost unul oscilant. Inițial, băiatul și-a exprimat simpatia pentru Daria, însă fata a considerat că între ei nu poate fi mai mult decât o prietenie. Adrian a încercat apoi să se apropie de Ioana, însă lucrurile nu au mers.

Ulterior, băiatul a mărturisit că singura fată de care este atras și la care se gândește este, de fapt, Daria. Această mărturisire a avut loc după ce Daria l-a votat pe Adrian să plece din casa Mireasa, iar fata a plâns în hohote când a aflat că era vorba despre o eliminare directă. Doamna Maria a avut atunci o amuletă salvatoare.

Adrian a fost eliminat și apoi Daria l-a rechemat în casă, und eși-au început povestea de iubire. Cei doi au ajuns în Finală, însă nu s-au logodit.

Când vor fi disponbile în AntenaPLAY interviurile Mireasa: Confesiuni

Acest sezon de Mireasa: Confesiuni va fi compus din 11 interviuri. Prezentatoarele, finaliștii sezonului 8, dar și alți concurenți vor vorbi în cadrul interviurilor.

După interviurile cu cele două prezentatoare, următoarele episoade se vor lansa pe: 28 decembrie, 30 decembrie, 1 ianuarie, 4 ianuarie, 6 ianuarie, 8 ianuarie, 11 ianuarie, 15 ianuarie și 18 ianuarie.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Ce relație are, de fapt, Bogdana cu mama sa și de ce nu a venit aceasta la cununie. Detalii cutremurătoare

În cadrul interviurilor - confesiuni, tinerii fac declarații exclusive despre experiența trăită în casa Mireasa, dar și despre schimbările care au apărut în viața lor de când au părăsit competiția matrimonială de la Antena 1. De asemenea, finaliștii sezonului 8 își exprimă părerea la cald despre rezultatul publicului.

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți! Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial. Tot ce vrei e să dai PLAY!

Mireasa, sezon 5. Alina, anunț din spital. Ce se întâmplă cu soția lui Valentin: „La mine a fost așa”... Mireasa: Confesiuni. Ce gest spune Daria că a făcut Ioana față de ea, chiar înainte de finală. Ce nu au surprins camerel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x