Antena Căutare

Mireasa, sezon 5. Cum au răspuns Sabrina și Perneș după ce s-a speculat că fata ar fi însărcinată: „Vreau să vă anunț”

Giovana și Sese și-au botezat fiica, iar la eveniment au participat și foștii lor colegi din sezonul 5 Mireasa: Sabrina și Perneș. Tânăra a purtat o rochie vaporoasă, iar fanii au crezut că ascunde o burtică de gravidă.

Colaj cu Sabrina și Perneș Galerie
Sabrina și Perneș le-au oferit un răspuns amuzant celor care au crezut că fata ar fi însărcinată | Instagram & Antena 1

Sabrina și Perneș au publicat fotografii de la botezul micuței Selina. Fata a fost invadată cu mesaje în care i se ura „Sarcină ușoară”: „Dacă va uitați bine Sabrina are și falcute și burtica. cred că vom avea un nepoțel”, „Sarcină ușoară, fată frumoasă!”, „Eti însărcinată?”, sunt câteva dintre mesajele primite de Sabrina.

Perneș a tratat în glumă situația și a publicat un mesaj pe Instagram, care a amuzat-o pe soția sa. Fostul concurent al sezonului 5 nu a infirmat cu subiect și predicat speculațiile, însă a făcut o glumă prin care a dat de înțeles că nu urmează să devină tată, cel puțin deocamdată.

Citește și: Mireasa, sezonul 5. Cum au fost filmați Perneș și Sabrina, după ce fostul concurentul a șters toate pozele cu soția lui din online

Cum au răspuns Sabrina și Perneș de la Mireasa sezon 5 speculațiilor că fata ar fi însărcinată

„Vreau să vă anunț o chestie foarte importantă și împreună cu Sabrina ne cerem scuze pentru burtica ei că e prea mare. Bine… nu prea mare. E sănătoasă. Ideea e că doar azi am aflat. O să fie gemeni! Deci să știți! O să fie gemeni! Mulțumim pentru toate mesajele cu sarcină ușoară!”, a spus ironic Perenș, iar Sabrina a glumit și ea: „Unul negru, unul alb! Pisici, mă!”

Așadar, Sabrina și Perenș au tratat cu mult haz situația, dând de înțeles că nu este vorba despre o sarcină.

Citește și: Mireasa sezonul 5. Sabrina și-a făcut o schimbare de look. Cum arată acum partenera de viață a lui Perneș și cum s-au filmat

Cum au ajuns Perneș și Sabrina din sezonul 5 Mireasa să formeze un cuplu

Perneș și Sabrina s-au cunoscut în casa sezonului 5 Mireasa. Tânărul s-a îndrăgostit rapid de fosta concurentă, încercând prin diferite modalități să o cunoască și să se apropie de ea. Povestea lor este una plină de urcușuri și coborâșuri, dar cu un final fericit.

În ciuda neînțelegerilor și certurilor pe care le-au avut în emisiune, cei doi au decis să facă pasul cel mare și să se căsătorească civil. Chiar dacă la început nu voia să treacă la acest nivel, Sabrina a hotărât că Perneș este bărbatul alături de care vrea să trăiască tot restul vieții.

Mireasa, sezonul 4. Prima imagine postată de Amalia, după ce s-a spus că a divorțat de Radu: „Nu este o tragedie”... Mireasa, sezon 6. Ce a postat Alex în mediul online. Are legătură cu Raluca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x