Antena Căutare

Mireasa, sezonul 5. Cum au fost filmați Perneș și Sabrina, după ce fostul concurentul a șters toate pozele cu soția lui din online

Perneș și Sabrina au fost filmați în ipostaze înduioșătoare, după ce concurentul a șters toate pozele cu soția lui din mediul online. Gestul său a dat de înțeles că nu mai formează un cuplu cu tânăra care l-a cucerit în casa Mireasa.

Colaj cu Sabrina și Perneș la două emisiuni diferite Galerie
Perneș și Sabrina au fost filmați în ipostaze înduioșătoare, după ce concurentul a șters toate pozele cu soția lui din mediul online | Antena 1

Perneș a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a șters toate imaginile cu soția lui de pe contul de Instagram. Gestul său i-a făcut pe susținători să se întrebe dacă mai formează sau nu un cuplu cu Sabrina.

Pentru că nu a mai publicat nimic cu femeia care l-a cucerit în casa show-ului matrimonial, mulți au crezut că ceva s-a întâmplat între cei doi. Acum tânărul a vrut să lămurească situația și să arate că relația lui cu Sabrina este puternică și fericită.

Citește și: Mireasa sezonul 5. Sabrina și-a făcut o schimbare de look. Cum arată acum partenera de viață a lui Perneș și cum s-au filmat

De curând, Perneș a publicat câteva InsaStory-uri în care apărea și soția lui. Chiar dacă nu a vrut să-i filmeze și fața, prietenii virtuali și-au dat seama rapid că este vorba despre partenera lui din sezonul 5 Mireasa.

Cum au fost surprinși Perneș și Sabrina, după ce fostul concurent a șters toate pozele cu soția lui de pe Internet

Sabrina și Perneș au decis să își țină căsnicia cât mai departe de ochii curioșilor și de luminile reflectoarelor, după ce au ieșit din competiția show-ului matrimonial. De când s-au declarat un cuplu, cei doi au trecut prin împăcări și despărțiri atât în emisiune cât și afară.

Foștii concurenți din sezonul 5 Mireasa au devenit tot mai rezervați în ceea ce privește relația lor de la ultima împăcare. Chiar dacă activitatea lor este intensă în mediul online, aceștia publică destul de rar poze împreună.

Recent, tânărul și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu două postări în care apare alături de femeia care i-a „furat” inima. Se pare că cei doi au mers la Gornești pentru a petrece câtva momente de neuitat împreună.

Citește și: Mireasa, sezonul 5. Perneș și Sabrina, fotografiați în ipostaze tandre. Puțini i-au văzut atât de fericiți până acum

Astfel, ce doi s-au lăsat filmați în timp ce se țineau de mână și intrau în apa unui râu. Sabrina a fost surprinsă într-un compleu roz de vară, iar Perneș în pantaloni scurți și cu o șapcă neagră pe cap.

Un lucru este cert, foștii concurenți ai sezonului 5 Mireasa au preferat să se bucure de relația lor fără a mai oferii prea mult detalii. Din imaginile postate se poate observa că aceștia sunt mai fericiți ca niciodată împreună.

Mai mult, Perneș a publicat pe InsaStory un videoclip în care Sabrina merge pe bicicletă, iar bucuria i se citește pe față.

Cum au ajuns Perneș și Sabrina din sezonul 5 Mireasa să formeze un cuplu

Perneș și Sabrina s-au cunoscut în casa sezonului 5 Mireasa. Tânărul s-a îndrăgostit rapid de fosta concurentă, încercând prin diferite modalități să o cunoască și să se apropie de ea. Povestea lor este una plină de urcușuri și coborâșuri, dar cu un final fericit.

În ciuda neînțelegerilor și certurilor pe care le-au avut în emisiune, cei doi au decis să facă pasul cel mare și să se căsătorească civil. Chiar dacă la început nu voia să treacă la acest nivel, Sabrina a hotărât că Perneș este bărbatul alături de care vrea să trăiască tot restul vieții.

Mireasa sezon 7. Irina și Maria nu au mai luat legătura după terminarea competiției. Ce a spus Irina despre soția lui An... Mireasa: Confesiuni. Roberto crede că doi dintre foștii concurenți ai sezonului 7 sunt pe cale să formeze un cuplu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x