Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 20 decembrie 2022. Valentin, discuție privată cu doamna Flori: ”Asta demonstrează că nu te-a iubit”

Gabriela a răbufnit după ce a auzit discuția dintre doamna Flori și Valentin de la Mireasa sezon 6. ”Să vă fie rușine”, i-a zis tânăra.

gabriela si valentin discuta pe o canapea galbena Galerie
Gabriela a răbufnit după ce a auzit discuția dintre doamna Flori și Valentin de la Mireasa sezon 6. ”Să vă fie rușine”, i-a zis tânăra. | Antena 1

”Trebuie să mă vadă cât de mândră sunt că e un copil drept.”, i-a zis doamna Flori doamnei Gica. Mai târziu, a mers la fiul său și i-a spus același lucru.

”Dacă vrea, o întreb și eu pe maică sa ceva. I-ai spus clar că ne căsătorim afară, ți-a zis că ești imatur.”, i-a mai transmis doamna Flori. Valentin i-a răspuns că nu se vor mai căsători ”dacă o mai ține așa”.

”În sezonul ăsta nimeni nu-i ca tine. Doar ea te-a trimis la cameră, zicea ”du-te, du-te”. (...) Nu mai, Vali, mergi pe drumul tău. Mereu a făcut chestiile astea. Asta demonstrează că nu te-a iubit”, a mai afirmat mama lui Valentin.

Citește și: Mireasa sezon 6, 20 decembrie 2022. Paul a căzut în ispită la petrecerea burlacilor? Reacția Roxanei când a văzut imaginile

Gabriela, foarte deranjată de discuția doamnei Flori cu Valentin

Mai târziu, Valentin îi spunea lui Viorel că din partea lui s-a terminat. ”Să-i fie rușine doamnei Flori. Mă bucur că măcar acum e fericită că nu ne căsătorim aici. Cu gândul ăsta a intrat. Să-i fie rușine. Da, aveți un copil exemplar, cu siguranță o să își găsească femeia perfectă. Nu am iubit pe nimeni cum îl iubesc pe Valentin. (...) I s-a îndeplinit dorința, mă bucur că e fericită”, a spus Gabriela.

Doamna Flori: ”Dacă un copil îmi spune să-mi fie rușine...(...) Nu îmi e rușine. A văzut cineva că am jignit-o sau am făcut ceva greșit. De multe ori am făcut pe proasta.”

Mama lui Valentin a explicat că a tăcut din gură și că s-au arătat lucruri care îi fac pe ea și fiul său să pară ”dezechilibrați”.

Citește și: Mireasa sezon 6. Cât alcool ar fi băut Miruna, de fapt, conform unor medici. Gabriela Cristea a dezvăluit părerea experților

Mai târziu, Vali a mărturisit că regretă faptul că a venit la Mireasa, deși mama sa e foarte mândră de el. Foarte nervoasă, doamna Flori a fost deranjată de cuvintele fostei nurori și chiar a avut un schimb de replici cu Simona Gherghe.

De cealaltă parte, Gabriela consideră că totul era perfect până să vină doamna Flori în casa Mireasa.

Mai multe detalii aici: [ivm guid=yZOcpwypIsD]

Valentin, discuție cu tatăl său

Valentin a vorbit la telefon cu tatal său. Acesta s-a declarat șocat de hotărârea lui și modul în care a decurs relația cu Gabriela în ultima perioadă. Bărbatul a vrut să știe dacă Vali o iubește pe cea cu care s-a logodit.

Mireasa, sezonul 4. Ela a primit o surpriză neașteptată din partea lui Petrică, după anunțul că urmează să devină părinț... Mireasa sezon 6, 20 decembrie 2022. Paul a căzut în ispită la petrecerea burlacilor? Reacția Roxanei când a văzut imagin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x