Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 20 decembrie 2022. Paul a căzut în ispită la petrecerea burlacilor? Reacția Roxanei când a văzut imaginile

Deși răcit cobză, Paul de la Mireasa sezon 6 s-a bucurat de petrecerea burlacilor. Acesta a petrecut timp cu una dintre fete, care i-a dansat lasciv în mai multe rânduri.

colaj de imagini cu paul la petrecerea burlacilor din sezonul 6 mireasa Galerie
Deși răcit cobză, Paul de la Mireasa sezon 6 s-a bucurat de petrecerea burlacilor. Acesta a petrecut timp cu una dintre fete, care i-a dansat lasciv în mai multe rânduri. | Antena 1

Paul a petrecut timp cu una dintre animatoare, de a cărei companie s-a bucurat. Ei au stat împreună pe canapea, acolo unde băiatul a privit un dans sexy. Mai târziu, el s-a așezat pe scaun și femeia i-a dansat lasciv.

”Și dacă aș vrea, nu aș putea să-mi înșel iubita.”, a zis Paul când ispita a venit după el la baie și i-a propus să se pupe. Mai târziu, el s-a retras în dormitor și tânăra l-a urmat.

Tânărul a încercat să stea departe de ispită și s-a așezat spre marginea patului. Dansatoarea a venit mai aproape de el, însă băiatul a fost ferm și nu a atins-o.

Citește și: Mireasa sezon 6, 20 decembrie 2022. Valentin, discuție privată cu doamna Flori: ”Asta demonstrează că nu te-a iubit”

Reacția Roxanei când a văzut imaginile de la petrecerea burlacilor

Roxana a zâmbit inițial, după zâmbetul a pierit de pe chipul ei, mai ales după ce a văzut cum se unduia fata în brațele iubitului ei.

”Ce să zic, s-a distrat. Dansul un pic așa a fost mai...”, a zis Roxana. Paul: ”Care dans, că eu nu am dansat”. Când fata a spus că logodnicul se uita foarte atent, el a explicat că s-a uitat în gol.

Citește și: Mireasa sezon 6. Cât alcool ar fi băut Miruna, de fapt, conform unor medici. Gabriela Cristea a dezvăluit părerea experților

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6, 20 decembrie 2022. Valentin, discuție privată cu doamna Flori: ”Asta demonstrează că nu te-a iubit”... Mireasa sezon 6, 20 decembrie 2022. Doamna Flori a primit un mesaj de la cumnata Emilia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x