Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 22 mai 2024. Maria și Ștefan, nesiguranțe în cuplu. "E doar atracție fizică sau nu?". Ce a răspun Ștefan

Maria și Ștefan au vorbit despre cât de potriviți sunt ei unul pentru celălalt. Maria l-a întrebat pe Ștefan dacă el crede că între ei e doar atracție fizică sau nu.

colaj maria si stefan Galerie
Maria a zis că ea i-a arătat lui Ștefan deja toate defectele și știe la ce să se aștepte de la ea. Ei s-au pus de-acord asupra faptului că au avut o singură ceartă majoră, deși au mai avut discuții în contradictoriu. | A1

Ștefan a zis că nu și-a pus această întrebare, ci s-a gândit doar la faptul că Maria e o fire colerică. El s-a gndit dacă poate accepta acest lucru pe termen lung și și-a răspuns pozitiv.

Maria și Ștefan, întrebări despre ce ar putea să nu meargă în relația lor

Maria a zis că ea i-a arătat lui Ștefan deja toate defectele și știe la ce să se aștepte de la ea. Ei s-au pus de-acord asupra faptului că au avut o singură ceartă majoră, deși au mai avut discuții în contradictoriu.

Citește și: Mireasa sezon 9, 22 mai 2024. Antonia, copleșită de lacrimi și frică în relația cu Cristian. “Mă lovește realitatea peste față "

Maria și Ștefan au vorbit despre cât de potriviți sunt ei unul pentru celălalt. Maria l-a întrebat pe Ștefan dacă el crede că între ei e doar atracție fizică sau nu.

“Ești varianta mea feminină. (…) Eu de la tine am multe de învățat”, i-a zis Ștefan Mariei.

Maria a mărturist că atunci când a intrat în emisiune credea că știe cum e viața și cum sunt relațiile, dar de când a intrat în casa Mireasa, a descoperit multe calități și defecte la ea.

“Ador la tine tot timpul că nu te enervezi, că ești calm, că ești echilibrat”, i-a zis Maria.

Maria i-a mai transmis iubitului ei că apreciază foarte mult faptul că Ștefan știe cum să împacheteze toate situațiile în așa fel încât să nu o deranjeze pe ea. Iar acest lucru o face pe Maria să prindă și mai mult drag de Ștefan.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Antonia a avut o discuție aprinsă cu doamna Daniela. Ce i-a cerut mama iubitului ei

“Pentru mine asta contează foarte mult”, a mai zis Maria.

Maria a mai subliniat faptul că vrea să știe că se poate baza pe el toată viața și atunci când vine acasă și rămâne doar cu el, să știe că Ștefan o înțelege pe deplin.

“Vrei nu vrei te cerți, te împaci, dar nu te cerți cât să dărâmi ce ai clădit”, a mai spus Ștefan.

Maria a zis că a simțit că s-au răcit puțin în ultimele zile, dar între timp și-au revenit.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 21 mai 2024. Elena și Delia, conflict care a degenerat și a stârnit controverse. “Nu mai pot cu ființa asta”

În timpul emisiei, Simona a spus că e normal ca Maria și Ștefan să se cunoască și să se gândească la faptul că e mai mult atracție între ei. Ștefan a mai zis că el a fost mai sigur pe el și pe începutul relației și nu și-a pus problema că ei ar putea să nu fie potriviți.

Mireasa sezon 9, 22 mai 2024. Antonia, copleșită de lacrimi și frică în relația cu Cristian. “Mă lovește realitatea pest... Mireasa sezonul 9, 22 mai 2024. Elena și Valentin au împlinit o lună de relație. Ce surpriză neașteptată i-a făcut Valen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x