Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 21 mai 2024. Elena și Delia, conflict care a degenerat și a stârnit controverse. “Nu mai pot cu ființa asta”

Cât au stat în casa băieților, pe lângă faptul că au gătit și au făcut curat, fetele s-au jucat Activity. Se pare că în timpul jocului, fetele s-au războit.

colaj elena, valentin si delia Galerie
Elena a zis că nu se va mai juca pentru că Delia nu face decât să o enerveze și îi crește tensiunea. Delia a întrebat-o pe Elena ce ar face dacă ar avea o colegă de muncă la fel ca ea, iar Elena i-a răspuns că și ea i-ar face fix același lucru ca să o enerveze. | A1

Elena și Delia au început să se certe din cauza jocului, atunci când Delia i-a spus Elenei că trișează. Elena s-a supărat și s-a enervat foarte tare.

“Ai ceva cu mine de nu mă lași în pace?”, a zis Elena, fiind foarte enervată de Delia.

"Diferența dintre mine și tine e că eu sunt cinstită și tu trișezi", i-a zis Delia Elenei, atunci când Cristina i-a făcut semn să ghicească.

Discuția aprinsă dintre Elena și Delia

Elena a zis că nu se va mai juca pentru că Delia nu face decât să o enerveze și îi crește tensiunea. Delia a întrebat-o pe Elena ce ar face dacă ar avea o colegă de muncă la fel ca ea, iar Elena i-a răspuns că și ea i-ar face fix același lucru ca să o enerveze.

Elena a zis că nu se va mai juca pentru că Delia nu face decât să o enerveze și îi crește tensiunea. Delia a întrebat-o pe Elena ce ar face dacă ar avea o colegă de muncă la fel ca ea, iar Elena i-a răspuns că și ea i-ar face fix același lucru ca să o enerveze.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 21 mai 2024. Maria și Ștefan, discuție aprinsă despre gelozie. “Dacă ești afemeiat, îți cauzi scuze”

“Nu mai pot cu ființa asta, nu o suport. Nu mai pot psihic”, a mai zis Elena.

Elena s-a ridicat de la masă și a ieșit afară pentru a se calma. Când s-a întors, Maria și Cristina au încercat să o împace pe Elena, dar ea a zis că I s-a ridicat iar tensiunea.

Elena a menționat că în copilărie, atunci când se enerva, leșina din această cauză. Ea a explicat că are probleme cu nervii și că trebuie să o lase în pace atunci când cere să fie lăsată în pace.

În timpul emisei, Delia a zis că Elena are aceste ieșiri nervoase doar față de fete, dar niciodată față de Valentin pentru că el nu i-ar permite acest comportament.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 21 mai 2024. Adriana a rămas singură cu băieții în casa fetelor. Ce interacțiune a fost între ea și Ștefan

De cealaltă parte, Elena spune că e mai bine să ia distanță de Delia și să fie lăsată în pace.

“Dacă nu pot relaționa, îmi iau spațiu”, a adăugat Delia.

Se pare că disputa dintre Delia și Elena nu a fost singulară, pentru că Elenei I s-a mai atras atenția în trecut legat de faptul că se enervează foarte repede.

Delia a vrut să vorbească cu Valentin și i-a zis că așteaptă să fie și Elena de față. Valentin i-a făcut observație Elenei despre conflictul pe care l-a avut cu Delia.

“Să faci din țânțar armăsar”, a zis Elena despre atitudinea pe care a luat-o Delia.

Valentin i-a spus că nu trebuia să reacționeze așa și că trebuia să nu își consume energia cu o asemenea dispută. El a sfătuit-o să stea mai liniștită pentru că e mai bine pentru sănătatea ei.

Elena și-a amintit mai multe neînțelegeri cu Delia, legată de o pereche de sandale și de lucrurile pe care și le folosesc.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 21 mai 2024. Antonia, la capătul puterilor în relația cu Cristian. "Mai bine luăm distanță". Ce decizie au luat

“Ea m-a făcut să mă simt prost”, a zis Elena.

Cu toate astea, Elena a zis că nu vrea să o evite pe Delia pentru că au și lucruri în comun. Cu toate acestea, Valentin a continuat să o sfătuiască să ia distanță și să nu mai aibă așteptări de la oameni.

“Ești absurdă”, i-a zis Valentin, menționând că îl irită faptul că nu înțelege ce îi explică el.

Mireasa sezonul 9, 21 mai 2024. Maria și Ștefan, discuție aprinsă despre gelozie. “Dacă ești afemeiat, îți cauzi scuze”... Mireasa sezonul 9. Antonia a avut o discuție aprinsă cu doamna Daniela. Ce i-a cerut mama iubitului ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x