Antena Căutare

Mireasa sezonul 5. Alina, întâlnire emoționantă cu soacra la maternitate. Ce a făcut Valentin când și-a văzut prima data fiul

Alina și soacra ei au avut parte de o întâlnire emoționantă la maternitate, după ce fosta concurentă din sezonul 5 Mireasa și-a adus pe lume fiul. De altfel, tânăra a rămas surprinsă când a văzut ce a făcut Valentin la prima vizită în spital.

Colaj cu Alina și Valentin din sezonul 5 Mireasa la Mireasa - Capriciile Iubirii în două ipostaze diferite Galerie
Alina și soacra ei au avut parte de o întâlnire emoționantă la maternitate, după ce fosta concurentă din sezonul 5 Mireasa și-a adus pe lume fiul | Antena 1

Alina și Valentin, foștii concurenți din sezonul 5 Mireasa, trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața lor. În urmă cu mai bine de două săptămâni, tinerii au devenit pentru prima oară părinții unui băiețel minunat.

Venirea lui Heracles pe lume a adus multă bucurie în familia celor doi. De asemenea, Alina și Valentin radiază de fericire și încearcă să savureze fiecare moment pe care îl petrec alături de micuțul lor.

Pentru că sunt foarte discreți în ceea ce privește viața personală și nu au o activitate intensă pe rețelele sociale, puțini sunt cei care știu cum a decurs întâlnirea dintre fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa și soacra ei de la maternitate.

Se pare că mama lui Valentin a venit să își viziteze nepoțelul în primele zile de viață ale acestuia. Imaginile emoționante cu femeia și cu nora ei au fost difuzate la „Familia Mireasa. Povestea continuă!”.

Citește și: Mireasa sezonul 5. Alina și Valentin, prima apariție televizată alături de fiul lor. Ce „pont” le-a dat Gabriela Cristea

Revederea dintre cele două a fost de-a dreptul copleșitoare. Mama lui Valentin a ținut neapărat să o felicite pe Alina pentru minunea din viața lor și să-i povestească despre venirea pe lumea a soțului ei.

Se pare că Heracles s-a născut într-o zi foarte importantă, chiar de aniversarea tatălui său.

Ce mărturisiri a făcut mama lui Valentin când a vizitat-o pe Alina și băiețelul ei

Soacra Alinei a mărturisit că ea a crescut și băieți, dar și fete. Mai mult, aceasta a declarat că nu există o relație de noră-soacră între ea și soția lui Valentin, ci de mamă-fiică. Fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa a aprobat-o.

Tot în cadrul emisiunii „Familia Mireasa. Povestea continuă!”, Alina a mărturisit că partenerul ei se descurcă foarte bine în rolul de tată. Aceasta a fost luată prin surprindere când a văzut modul în care soțul ei l-a luat pe Heracles în brațe pentru prima oară.

„Cred că nici eu uneori nu știu să-l iau în brațe cum o face el. A venit fără nicio frică, și l-a luat, eu mă temeam să-i țin căpșorul. El l-a ridicat și pe umăr, și pe mână”, a spus fosta concurentă din sezonul 5 Mireasa.

Citește și: Mireasa sezonul 6. Paul a făcut publice dovezile despre infidelitatea Roxanei. Ce conversații cu fosta soție au ieșit la iveală

„Eu m-am documentat dinainte să mă întâlnesc cu el, am căutat să văd cum ar trebui să iei copilul în brațe, iar când l-am luat pentru prima oară în brațe l-am luat cu încredere! Alina a fost foarte uimită”, a mărturisit Valentin.

Din imaginile surprinse de camerele de filmat se poate observa faptul că Alina și Valentin sunt o familia fericită. Cei doi sunt încurajați și ajutați de părinții lor.

Tânăra a susținut că tatăl ei este foarte fericit de când a venit pe lume micuțul Heracles: „Tata a fost ieri la o petrecere și acolo erau mai mulți oameni și din 5 în 5 minute făcea: „Uite ce nepot am! E flăcău!”.

Ce profesie și-a ales Bogdana de la Mireasa. Anunțul făcut de ea și de Ioana pe Instagram... Mireasa sezonul 9. Prima apariție în mediul online a lui Andrei după ce a fost eliminat din emisiune. Cum a apărut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 10: Înghețată cu 3 arome de fructe (cea mai rapidă rețetă)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 10: Înghețată cu 3 arome de fructe (cea mai rapidă rețetă) Miercuri, 05.06.2024, 10:02
Citește și
x