Antena Căutare

Mireasa sezonul 5. Alina și Valentin, prima apariție televizată alături de fiul lor. Ce „pont” le-a dat Gabriela Cristea

Alina și Valentin din sezonul 5 Mireasa au apărut pe micile ecrane pentru prima oară alături de fiul lor, chiar în emisiunea prezentată de Gabriela Cristea: Mireasa - Capriciile Iubirii. Moderatoarea s-a emoționat peste măsură când l-a văzut pe băiețelul celor doi.

Colaj cu Alina și Valentin la Mireasa - Capriciile Iubirii alături de fiul lor și Gabriela Cristea Galerie
Alina și Valentin din sezonul 5 Mireasa au apărut pe micile ecrane pentru prima oară alături de fiul lor, chiar în emisiunea prezentată de Gabriela Cristea: Mireasa - Capriciile Iubirii | Antena 1

Alina și Valentin, foștii concurenți din sezonul 5 Mireasa, au devenit părinți în urmă cu mai bine de două săptămâni. Cei doi sunt în culmea fericirii de când a venit pe lume fiul lor, Heracles. Aceștia au ales un nume deosebit pentru băiețelul lor.

Deși își ocupă cea mai mare a timpului cu micuțul lor, tinerii au decis să le facă o surpriză plăcută telespectatorilor. Așadar, aceștia nu au stat pe gânduri și au acceptat imediat propunerea de a intra live în emisiunea Mireasa - Capriciile Iubirii alături de bebelușul lor.

Gabriela Cristea s-a bucurat extrem de mult să-i revadă pe cei Alina și Valentin. Până și moderatoarea emisiunii a observat faptul că fosta concurentă de la Mireasa sezonul 5 strălucește de bucurie.

Citește și: Aron de la Mireasa și iubita lui, prima fotografie de la ecograf cu chipul bebelușului. Cât de fericiți sunt ei și ce au postat

Nu mai reprezintă un secret faptul că Alina a trecut printr-o schimbare spectaculoasă de când l-a cunoscut pe Valentin. Se pare că iubirea pentru bărbatul pe care l-a întâlnit în casa show-ului matrimonial a venit la pachet cu o mulțime de experiențe noi.

Valentin și Alina din sezonul 5 Mireasa, prima apariție televizată alături de fiul lor la Mireasa - Capriciile Iubirii

Așadar, oamenii de acasă au fost foarte surprinși să-i vadă pe foștii concurenți ai sezonului 5 Mireasa pe micile ecrane ale telespectatorilor. Heracles, fiul lor, a reușit să topească inimile tuturor cu drăgălășenia lui.

Alina a încercat să-i ascundă chipul micuțului, ținându-l în brațe și protejându-l cum știe ea mai bine. De asemenea, Gabriela Cristea a avut o reacție de-a dreptul emoționantă atunci când l-a văzut pe băiețel.

„Ce frumoși sunteți! Și aveți un copil superb, să vă trăiască, să fie sănătos și să vă aducă doar bucurii!”, le-a transmis prezentatoarea TV.

Tânăra a evidențiat că Heracles este foarte cuminte și nu-i face probleme pe timpul nopții. Se pare că micuțul se trezește din trei în trei ore pentru a fi hrănit, însă adoarme imediat după și respectă programul.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 2 februarie 2024. Cine e Cristi, noul concurent, și ce poveste are. A povestit totul cu zâmbetul pe buze

Moderatoarea Mireasa - Capriciile Iubirii a ținut neapărat să le ofere un „pont” foștilor concurenți ai show-ului matrimonial: „O să vă vând un pont! Copilul va fi cuminte până la un an. Deci un an mai puteți să vă bucurați că după vine greul!”.

Valentin și Alina au dezvăluit și cel de-al doilea prenume pe care micuțul lor îl poartă. Așadar, pe fiul celor doi îl cheamă Heracles Joshua: „Am vrut să fie cât mai diferite, să fie special!”

„Wow, ce nume! Interesante! Poate nu se mai folosesc acum, dar s-au folosit de-a lungul timpului, iar Heracles are o rezonanță anume. (...) Arăți superb Alina și uite-l și pe micuț ce frumos este!”, a mai spus Gabriela Cristea.

Prezentatoarea TV a ținut să îi anunțe pe telespectatori despre faptul că îi pot vedea în continuare pe Alina și Valentin din sezonul 5 Mireasa în emisiunea care se va difuza sâmbătă și duminică pe AntenaStars, numită „Familia Mireasa. Povestea continuă!”.

Mireasa sezonul 9, 2 februarie 2024. Cine e Cristi, noul concurent, și ce poveste are. A povestit totul cu zâmbetul pe b... Aron de la Mireasa și iubita lui, prima fotografie de la ecograf cu chipul bebelușului. Cât de fericiți sunt ei și ce au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x