Antena Căutare

Angela Similea a lansat noi albume! Motivul emoționant pentru care a lipsit de pe scenă în ultimii ani. „Venise vremea”

Angela Similea a lansat noi albume și a explicat motivul pentru care a lipsit de pe scenă și din lumina reflectoarelor în ultimii ani.  

Angela Similea a lansat noi albume și a explicat motivul pentru care a lipsit de pe scenă și din lumina reflectoarelor în ultimii ani.

Ani '80 au fost ai Angelei Similea. Pe vremea comunismului, picătura de culoare care intra în casele românilor era vocea de aur a Angelei Similea.

Deși în ultimii ani Angela Similea nu a mai urcat pe scenă și a stat departe de lumina reflectoarelor, iubita artistă a lansat, miercuri, alături de Marius Țeicu două albume ce cuprind cele mai frumoase piese de dragoste.

„Am avut nevoie de mine. A trebuit să mă întorc puțin la mine, pentru că venise vremea. Sunt fericită că muzica generației mele este așteptată și este iubită. Spre deosebire de aceste vremuri, noi am făcut doar cu dragoste și pentru dragoste această profesie”, a spus Angela Similea.

Compozitorul a venit la rândul său cu un nou album – refrene de aur interpretate de mai mulți cântăreți români.

Albumele „Să ne reamintim" şi „Trăiesc" cuprind, fiecare, câte 14 cântece compuse de Marius Ţeicu şi interpretate de Angela Similea, lansate de-a lungul anilor. Printre acestea se numără: "Voi râde iar", "Nu-mi lua iubirea", "Cineva", "Unde eşti, copilărie", "Trăiesc", "Iubeşte-mă", "Viaţa este mai frumoasă", dar şi duetele "Nu uita" şi "Tu, iubirea mea", cântate de compozitor şi interpretă.

Totodată, cele două volume ale albumului "Refrene de aur" reunesc 41 de melodii compuse de Marius Ţeicu, pe versurile lui Eugen Rotaru şi interpretate de cei mai valoroşi cântăreţi români - Angela Similea, Mirabela Dauer, Corina Chiriac, Marina Voica, Gabriel Dorobanţu, Adrian Daminescu, Loredana Groza, Monica Anghel, Oana Sârbu, Aurelian Andreescu, Paula Seling, Silvia Dumitrescu, Gabriel Cotabiţă, Aurelian Temişan şi însuşi compozitorul.

Urmăriți clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Trupa 4G a lansat melodia „Papa”, în direct, la Neatza! Macanache: „Lucrăm și la un album”  - Video... Păcatul pe care mii de credincioși îl fac în Vinerea Mare. Biserica face precizări importante în această zi de doliu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x