Antena Căutare

Emma de la ZU și Tavi Colen, apariție rară la TV, în calitate de cuplu. Cum a început povestea lor de dragoste

Prezenți în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani, în ediția din 1 Martie 2024, Emma de la ZU și Tavi Colen au făcut dezvăluiri inedite despre viața lor de cuplu. Deși cei doi și-au ținut relația departe de ochii curișilor, au bifat o apariție rară la TV, în calitate de cuplu.

colaj foto emma de la zu si tavi colen la neatza cu razvan si dani Galerie
Emma de la ZU și Tavi Colen, apariție rară la TV, în calitate de cuplu. Cum a început povestea lor de dragoste | Antena 1

Cu ocazia zilei de 1 Martie, Tavi Colen a venit în platoul Neatza cu Răzvan și Dani pentru a întâmpina primăvară cu noua lui piesă. Artistul însă nu a venit singur, ci însoțit de Emma Ștefan, gazdan de la matinalul Radio ZU. Deși cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de foarte mulți ani, au ținut relația departe de ochii curioșilor și nu s-au afișat prea des împreună. Însă, de data aceasta, au oferit detalii mai puțin cunoscute din viața lor de cuplu.

Emma de la ZU și Tavi Colen, dezvăluiri inedite din viața de cuplu. Cum se înțelege tânăra cu fiul artistului

Emma de la ZU și Tavi Colen au bifat o apariție rară la TV, în calitate de cuplu. Prezenți la Neatza cu Răzvan și Dani în ediția de pe 1 Martie 2024, cei doi îndrăgostiți le-au oferit fanilor detalii din spatele ușilor închise.

Întrebați dacă este adevărat că Tavi o alintă „regina”, ei au mărturisit cum își spun atunci când nu-i aude nimeni.

„Prințesa. Are mai multe apelative. Pipoțica, prințesa. Când era mai mică îi spuneam pipioțica mea”, a spus artistul.

„Depinde ce mesaj vrea să-mi transmită. Poate azi vrea să-mi spună că azi trebuie să plătim facturi și atunci îmi spune Emma sau poate vrea să-mi spună că am câștigat la loto și atunci devin regina, prințesa”, a completat și frumoasa prezentatoarea de la Radio ZU.

Citește și: Te cunosc de undeva! 26 noiembrie 2022. Sore și Emma de la ZU, show total marca Tarkan. Cum a sunat piesa în limba turcă

Fostul solist de la Talisman a dezvăluit și cum se înțelege iubita sa cu fiul lui, rodul iubirii din relația cu fosta sa parteneră. Mario este acum un adevărat adolescent și va împlini în curând 17 ani.

El este pasionat de fotbal și a reușit să îșim facă părinții extrem de mândri cu realizările sale. Mario a debutat recent la Rapid, în Cupă, în Liga Elitelor, așa cum a dezvăluit tatăl său.

„Ea mă ceartă pentru că toată ziua, de dimineața până când se înserează, sunt afară la locul meu de joacă. Dar am timp dedicat pentru ea și pentru băiatul meu, al nostru că l-am crescut aproape împreună. A participat și ea și vreau să îi mulțumesc pe această cale, îi mulțumesc că există în viața mea. Acest copil putea să fie refuzat de o altă doamnă sau putea să nu se adapeteze el”, a ținut să îi spună artistul iubitei sale cu 20 de ani mai mică.

Cum s-au cunoscut Emma de la ZU și Tavi Colen. Povestea lor de dragoste a început în urmă cu mulți ani

Deși mult timp și-au ținut relația departe de ochii curioșilor, Emma de la ZU și Tavi Colen nu se feresc să spună cum a început povestea lor de dragoste.

„Suntem împreună cam de-o viață. Toată lumea mă întreabă de cât timp suntem împreună. Păi nu prea îmi amintesc ce s-a întâmplat înainte de întâlirea noastră. Au fost o serie de întâlniri. Aș vrea să-ți spun că a fost ca în filme, ne-am văzut, ne-am plăcut și am dezvoltat o poveste de dragoste, dar nu. Lucrurile au fost mai complicate. S-a construit mult, dar bine. E o fundație solidă.

Decizia de a fi pe bune împreună am luat-o când ne-am întâlnit întâmplător într-un bar din Centrul Vechi, dar ne știam de foarte mult timp. Eram în timpul nostru liber”, și-a amintit gazda matinalului de la Radio ZU.

Întrebați și dacă au avut momente mai tensionate în cuplu, tânăra a răspuns: „Să cădem de pe sârmă... nu, dar am mai călcat așa cu grijă. E normal! Când e o relație de lungă durată, nu are cum să fie tot timpul roz, bine și o linie dreaptă”, a declarat cântăreața.

Citește și: Tavi Colen, despre perioada de după separarea lui de trupa Talisman: "Un an de zile nu am vorbit cu nimeni"

Cei doi au mai dezvăluit că trăiesc într-o mică fermă, departe de agitația orașului și înconjurați de o mulțime de animale. De când a făcut un pas înapoi din viața publică, Tavi Colen și-a descoperit pasiunea pentru viața simplă. Acesta are în prezent peste 300 de porumbei, mierle, găini, dar și trei câini, între care unul care cântărește 100 de kilograme.

De asemenea, acesta merge adesea la pescuit și vânătoare, acolo unde Emma evită să îl caute. „Eu îi mulțumesc pentru cum a știut să mă țină aproape prin libertatea de zi cu zi. Dacă plec la pescuit, nici nu mă sună. La vânătoare, nici atât”, a mai spus artistul despre iubita lui cu 20 de ani mai mică.

El a povestit și un moment amuzant în care Emma l-a sunat, în timp ce se afla la vânătoare, pentru a-l întreba de unde dă apă la găini.

Gelu Voicu, apariție la TV alături de copiii săi. Replica Sofiei care l-a amuzat pe Răzvan Simion: „Ea ți-a rupt inima î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x