Antena Căutare

Ramona Olaru, surpriză emoționantă de ziua ei onomastică. Ce i-au pregătit colegii de la Neatza: „Este visul tău de iarnă”

În ediția de Super Neatza de pe 6 decembrie 2023 Ramona Olaru a fost sărbătorită de colegii ei. „Vecina” a primit o surpriză emoționantă de Sfântul Nicolae. Rmaona Nicoleta Olaru este numele ei.

Colaj cu Ramona Olaru Galerie
Ramona Nicoleta Olaru a fost sărbătorită în platoul de la Super Neatza | Antena 1

Radu Bucălae, Cuza și Florin Ristei i-au cântat „Astăzi e ziua ta” Ramonei. Ulterior în platoul de la Neatza și-au făcut apariția Răzvan și Dani cu flori și tort. Pe lângă surpriza colegilor, Ramona Olaru a dezvăluit că a primit un cadou la care visa demult, și anume obținerea vizei de America. Ramona intenționează să meargă într-o excursie în New York.

Citește și: Ramona Olaru, despre calitățile care au ajutat-o să rămână în televiziune. Cum i-a convins pe Răzvan și Dani să o ia în emisiune

Când Răzvan și Dani au intrat în platou Ramona Olaru s-a arătat uimită de participarea lui Dani:

„Pe bune? Tu ai intrat cu ceva pentru mine?!, a întrebat mirată Ramona, referindu-se la Dani.

Dani i-a dăruit un tort care avea pe el o figurină cu Ramona alături de omul de zăpadă Olaf.

Ramona Olaru, moment emoționat în platoul de la Super Neatza

„E Olaf. În onoarea excursiei la New York pe care o poți face că și-ai luat și viză”, a spus Răzvan Simion, care a ținut în brațe un buchet superb de flori.

„Mi-am luat și viză că de-aia am lipsit în primele minute ale dimineții!”, a explicat Ramona Olaru.

Răzvan Simion a amintit de momentul de anul trecut când Ramona și-a dorit să ningă de Sfântul Nicolae, iar dorința i s-a îndeplinit chiar în platou. Ramona a izbucnit atunci în lacrimi.

„Este visul tău de iarnă. Am reușit să te emoționăm și anul ăsta. Anul trecut a nins în platou. Anul ăsta și-a dorit viză pentru America și e via New York”, a spus Răzvan Simion.

Citește și: Cu ce se ocupă noul iubit al Ramonei Olaru. Asistenta de la Neatza și bărbatul misterios au o relație la distanță

„Așa e în emisiune? Trebuie să-ți dorești?”, a întrebat Florin Ristei.

„Să crezi în vis”, i-a spus Dani Oțil colegului său.

Ramona Olaru a dorit să le mulțumească colegilor și să aibă un discurs emoționant, însă a fost întreruptă de cei cărora le-a fost teamă de un moment lacrimogen. „Am cea mai frumoasă echipă”, a apucat să spună Ramona Olaru.

Pentru că au disuctat despre viza pe care Ramona a obținut-o chiar înainte de a ajunge la emisiune, Cuza a făcut o remarcă pe care „vecina” a ținut să o contrazică.: „Nu vă bucurați de viza pentru America. Mi-e că nu se mai întoarce”

„Mă duc și mă întorc la cea mai frumoasă echipă! Oamenii cei mai apropiați de sufletul meu și care îmi fac cele mai frumoase zile”, a spus Ramona Olaru vizibil emoționată de surpriza fruoasă la care s-au implicat toți colegii ei de la Super Neatza cu Răzvan și Dani.

Regula de care ține cont Dani Oțil în fiecare an de Moș Nicolae. Ce îi cumpără fiului său...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x