Antena Căutare

Românii, despre Valentine's Day! Râzi cu lacrimi! „Cu ocazia asta, suntem mai buni!” - Video

Câțiva români au fost luați la întrebări despre Valentine's Day, pe stradă, la cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”. Răspunsurile lor stârnesc hohote de râs.

„De Ziua îndrăgostiților, ieșim cu soția în oraș, suntem mai buni. Îi fac cadou bani, ca să își ia ce vrea ea”, a spus un român, cu sinceritate.

Însă, întrebat ce primește de la soție, același bărbat a fost pus în încurcătură. „Privat. Nu comentez”, s-a rezumat în a spune bărbatul, despre cum îi declară soția lui dragostea.

„Poftiți? Valentine? Ziua îndrăgostiților? Nu sărbătoresc, pentru că prin tradiția mea nu se sărbătorește. Într-o lume atât de ciudată, atât de bolnavă, nu mai este timpul să te îndrăgostești”, a spus o altă femeie, trecută de prima tinerețe.

Un tânăr s-a arătat neimpresionat de Ziua îndrăgostiților, pe care a numit-o „sărbătoare comercială”.

„Este o sărbătoare comercială. I-am dat flori ieri, îi dau flori pe 15 februarie, știe că o iubesc...”, a spus el.

„De regulă ieșim să mâncăm într-un loc deosebit. Am mulți, mulți ani (râde, n.r.), dar încă mă bucur de cele pe care mi le oferă viața și încă spun că viața e a naibii de frumoasă”, a spus o altă femeie trecută de prima tinerețe.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Umilință supremă! Cel mai jenant meci din istorie. De rușine au scos scorul... "Doamne, luminează-mi calea!" Mașină cu candelabre și papagali care dorm pe o pisică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x