Antena Căutare

A divorțat fără să stea pe gânduri după ce a descoperit ce semnficiație are tatuajul soțului ei. Femeia nu a putut să treacă peste

O femeie a rămas cu traume după ce a aflat un adevăr dureros despre cel cu care credea că o să rămână împreună toată viața. Tatuajul bărbatului l-a dat de gol, iar femeia a ales să divorțeze. Iată ce a putut fi atât de grav încât să se ajungă până aici.

Femeie nervoasă pe bărbatul care i-a ascuns o aventură. Galerie
A divorțat fără să stea pe gânduri după ce a descoperit ce semnficiație are tatuajul soțului ei. | Shutterstock.com

Deși pare absurd, femeia nu a stat pe gânduri și i-a cerut divorțul bărbatului imediat ce a aflat adevărul despre tatuajul său.

Este adevărat faptul că tatuajele reprezintă o formă de exprimare și că mulți dintre oameni le regretă la o perioadă de timp după ce le fac, dar bărbatul menționat anterior are acum toate motivele să regrete tatuajul prin care a fost dat de gol.

Iată ce experiență a ascuns soțul femeii și cum a reușit aceasta să afle despre semnificația tatuajului.

Citește și: Carmen Grebenișan a divorțat de soțul ei, Alex Militaru. Mesajul neașteptat transmis de vedetă, imediat după despărțire

A divorțat după ce a aflat ce semnficiație are tatuajul soțului

Femeia a povestit despre faptul că ea și soțul ei erau împreună de 19 ani, dar că nu s-a gândit niciodată ca o astfel de situație va pune capăt mariajului său.

În urmă cu un an, bărbatul a decis să își facă un tatuaj fiind inspirat de propriul cumnat care avea deja mult mai multe tatuaje. Femeii nu i s-a părut nimic dubios în această privință și, tocmai de aceea, nu a fost curioasă de semnificația acestuia niciodată.

Totuși, acum, când aceasta a aflat adevărul a rămas cu traume care o vor urmări pentru tot restul vieții.

Tatuajul de pe piept reprezentat de un crin ascundea un adevăr crunt și foarte dureros pentru orice parteneră, iar femeia a recurs la divorț pentru că nu a putut să treacă peste acest lucru.

Suspiciunile soției au început să își facă apariția atunci când partenerul ei nu a dorit să o ia cu el la evenimentele și petrecerile organizate de compania la care lucra. Deși, inițial a dat vina pe restricțiile din cauza pandemiei de Covid-19, după încheierea acesteia și după ce lucrurile au revenit la normal, femeia nu a mai crezut și a decis să îl însoțească la una dintre petreceri.

În cadrul petrecerii respective femeia s-a întâlnit cu o colegă de ale soțului pe nume Lily, iar de aici au apărut câteva semne de întrebare. Pentru că în limba engleză Lily nu este doar un nume, ci și denumirea crinului, soția lui a început să devină suspicioasă.

„Soțul meu a jurat că a fost o coincidență. Am încercat să-mi ignor sentimentele legate de faptul că el și-a dorit brusc un tatuaj. În cele din urmă, el a recunoscut că au avut o aventură în ultimii doi ani” a spus aceasta într-o postare în mediul online.

Citește și: O femeie va primi compensație financiară de la fostul soț pentru munca depusă în casă. Ce au spus magistrații

Totuși, trădarea a continuat pentru că soțul ei și-a reînnoit tatuajul cu o iederă la distanță de un an de la prima tatuare, iar femeia a făcut legătura dintre faptul că el s-a tatuat din nou și faptul că Lily născuse o fetiță pe nume Ivy cu câteva luni înainte de tatuarea cu iederă. De asemenea, Ivy reprezintă denumirea iederei în limba engleză.

Femeia nu a menționat dacă Ivy este cu adevărat fiica lui, dar a specificat faptul că nu poate să îl ierte sub nicio formă pentru aventura pe care soțul ei a avut-o și, tocmai de aceea, i-a cerut divorțul.

„M-a implorat să nu divorțez, dar nu pot să iert asta. O parte din mine este încă în stare de șoc. El vrea să meargă la consiliere, dar eu nu pot. Suntem căsătoriți de 19 ani și l-am lăsat să mă convingă că sentimentele mele legate de tatuajul lui sunt greșite. Nu m-am gândit niciodată că voi avea 43 de ani și voi divorța, dar iată-mă.” a mai spus femeia.

Citește și: Povestea incredibilă a femeii care a plecat căsătorită în vacanță și s-a întors divorțată. Cum s-a întâmplat și de la ce a pornit

Carne de pui vopsită! Horia Constantinescu, șeful ANPC, trage un semnal de alarmă!... Președintele ANPC dorește să demisioneze. Care este motivul pentru care Horia Constantinescu renunță la funcția care l-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x