Antena Căutare

Facebook și Instagram au picat! Ce probleme au întâmpinat utilizatorii platformei. Ce înseamnă ”sesiune expirată”

Facebook și Instagram au picat! Utilizatorii au fost deconectați din conturi, iar parolele au fost respinse. Facebook Messenger, de asemenea, nu mai funcționează, azi 5 martie 2024.

eroare facebook Galerie
Facebook a picat! Ce probleme au întâmpinat utilizatorii platformei | Shutterstock

Astăzi, 5 martie 2024, milioane de internauți se confruntă cu mai multe probleme de conectare în cazul rețelelor sociale deţinute de Meta.

Potrivit Observator News, atât Facebook, cât şi aplicaţia de mesagerie Facebook Messenger i-au "scos" pe utilizatori din conturi şi, cel puţin pentru scurt timp, nu permit conectarea la loc a acestora. Românii nu se mai pot conecta astăzi nici pe Instagram.

Citește și: Veste uriașă pentru Simona Halep! Sportiva se poate întoarce pe teren, după ce TAS a redus suspendarea

De ce nu merg Facebook şi Instagram. Şi aplicaţia Facebook Messenger a picat

Cu mesajul „sesiune expirată” s-au trezit marţi după-amiază în faţa ochilor utilizatorii platformei de social media deţinută de compania Meta. Şi indiferent dacă oamenii îşi ştiau sau nu parola, nu se puteau conecta la loc pe Facebook.

Se pare că nu este o problemă locală, ci una la nivel internaţional. Facebook şi Instagram au picat şi în străinătate, fiind raportate probleme inclusiv în SUA.

Până acum, nu au fost oferite explicaţii cu privire la cauza erorii de funcţionare a Facebook şi Instagram. Oamenii s-au mutat între timp pe alte reţele de socializare, precum X (fostul Twitter), pentru a se plânge de inconvenienţele create.

Posibilele cauze pentru care Facebook și Instagram au picat

Conform iproyal, există câteva cauze posibile pentru care Facebook afișează eroarea ”Facebook Session Expired”:

Termen de conectare depășit

Platforma creează o sesiune ori de câte ori vă conectați la Facebook. În acest fel, vă menține conectat pentru o anumită perioadă de timp. Aceste sesiuni au loc la fiecare câteva minute pentru a se asigura că sunteți activ, așa că, dacă ați stat inactiv prea mult timp, Facebook vă va deconecta și vă va afișa mesajul Sesiune expirată.

Măsuri de securitate

Dacă vedeți această eroare Facebook pe ecran, există posibilitatea să fi uitat să vă deconectați de la o rețea publică sau partajată. Acesta este modul în care platforma vă protejează contul împotriva accesului neautorizat într-o astfel de situație.

Modificări în setările de securitate ale Facebook

Dacă ați făcut modificări la setările de securitate ale contului dumneavoastră de Facebook și nu v-ați deconectat, este posibil să vedeți mesajul ”Sesiune expirată”.

Această eroare poate fi declanșată și de modificările făcute chiar de Facebook. De exemplu, modificări ale duratei de expirare a sesiunii sau actualizări ale măsurilor de securitate.

Aplicație sau browser învechit

În cazul în care aplicația sau browserul Facebook este depășit, ar putea duce la probleme de compatibilitate. Actualizările pot provoca, de asemenea, erori și defecțiuni care afectează procesul de gestionare a sesiunilor. Ca urmare, sesiunea dvs. ar putea expira mai devreme decât se aștepta.

Extensii de browser suspecte

Anumite extensii de browser pot interfera cu gestionarea sesiunii Facebook. Unele pot încerca chiar să acceseze sau să abuzeze de datele sesiunii fără consimțământ, ceea ce duce la această eroare.

Hoții sunt din ce în ce mai atrași de mașinile germane premium. La ce să fii atent dacă ai o astfel de mașină... Biletele de tren care pot fi cumpărate și prin SMS. Ce anunț important a făcut CFR Călători...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x